Varaždinski poduzetnik viđen u društvu Rogera Federera i Marije Šarapove

Foto: Profimedia

Rođeni Varaždinac i hrvatsko-kanadski poduzetnik Robert Herjavec našao se u društvu velikih imena u Los Angelesu. Naime, Herjavec je uživao u večeri s Rogerom Federerom i prijateljima na Beverly Hillsu.

Kako prenosi sportskeeda, slavila se suradnja Rogera Federera i Olivera Peoplesa. Riječ je o partnerstvu tenisača i brenda naočala, koje će dodati ekskluzivni detalj u čast tenisačevih postignuća. "Uzbuđen sam što ću krenuti na novo putovanje s RF brendom. Svatko treba elegantan par naočala Oliver Peoples", napisao je Federer na X-u.

Ova je suradnja okupila brojna velika imena na gala večeri, a osim Herjavca, večeri su prisustvovale i umirovljena ruska tenisačica Marija Šarapova, američka alpska skijašica i Federerova dobra prijateljica Lindsey Vonn te južnoafrički komičar i televizijska zvijezda Trevor Noah.

Inače, Herjavec je vlasnik tvrtke Herjavec Group, koja se bavi računalnom sigurnošću, a trenutno je u braku s australskom plesačicom i TV voditeljicom Kym Johnson, koju je upoznao u emisiji Ples sa zvijezdama. Rođen je u Varaždinu, a njegovi roditelji su se preselili u Kanadu kada je imao osam godina.

Njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na 200 milijuna dolara, a na njegovom vjenčanju s Kym Johnson nastupala je Olivia Newton John. Herjavec je prije veze s lijepom plesačicom 24 godine bio u braku s Dianom Pleše, također kćeri hrvatskih imigranata u Kanadi.

Pročitajte više