"Vaš sin je povratio po mojoj torbi, morate dati 7500 kuna za novu": Što biste napravili?

Foto: Mumsnet

JEDNA majka je na internetu podijelila incident koji joj se dogodio tijekom jednog leta na kojemu je njezinu sinu pozlilo.

Dječak je povratio, a dio je završio na dizajnerskoj torbi jedne putnice koja je sjedila u blizini. "Nadam se da vam je sin sada dobro, no povratio je po mojoj torbi", rekla joj je putnica na što se majka ispričala, no ženi to nije bilo dovoljno.

"Moja torba je jako skupa i vi biste trebali platiti čišćenje ili zamjenu", inzistirala je. Nakon slijetanja, žena im je poslala email u kojemu tvrdi da je njezina Louis Vuitton torba nepovratno uništena jer se i dalje osjeća smrad na njoj te da joj moraju kupiti novu koja košta oko 7500 kuna.

 

Majka je priču i fotografiju torbe podijelila na stranici Mumsnet gdje su se mnogi javili sa savjetima kako postupiti u ovoj situaciji. Mnogi tvrde da nikako ne bi ženi trebala platiti novu torbu jer se takav smrad vrlo lako može riješiti, a i dječak nije namjerno povratio po njoj. Neki predlažu da od nje zatraži dokaz o tome da je torba originalna i da se ne može očistiti te da joj plati torbu koja je već nošena, a ne novu, jer njezina torba nije bila nova kada se dogodio incident.

Ipak, ima i onih koji tvrde da bi trebala platiti novu torbu jer je njezin sin uništio tuđe vlasništvo.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.