Vatrena podrška: Tri žene pozirale potpuno gole nasred ulice u čast Kim Kardashian

Foto: Instagram

U MELBOURNEU se nedavno pojavio ogromni mural koji je ovjekovječio sada već slavni goli selfie Kim Kardashian – i vrlo brzo je vandaliziran. No, tri djevojke odlučile su na zanimljiv način pokazati što za njih taj mural predstavlja.

Djevojke su pozirale potpuno gole ispred oskvrnutog murala kako bi pokazale da podržavaju Kim, odnosno poruku promoviranja ljepote ženskog tijela i odupiranje posramljivanju, što za njih ta slika znači.

"Željele smo poslati poruku da nas ne mogu posramiti. Nije bilo veliko iznenađenje kada je mural vandaliziran, no ja sam željela pokazati da se to nije smjelo dogoditi", izjavila je Lauren Elizabeth Shelley, jedna od golih djevojaka.

Ulični umjetnik Lushsux oslikao je spomenuti mural, a sigurnosna kamera uhvatila je mladića koji je na njemu napisao "Ne debelim ženskama", piše Daily Mail. Netko je također napisao "Kurva" i zalio mural smeđom i crnom bojom.

Australski grafiteri u posljednje vrijeme vole Kardashian West obitelj. Osim golišavog murala Kim Kardashian, pojavio se i onaj koji prikazuje Kanyea Westa – u vrućem stiskavcu sa samim sobom.
 

Pročitajte više