Većina ljudi to želi, ali ne i ona: Prva dama Francuske skoro je odbila mlađahnog Macrona

Foto: Guliver Image/ Getty Images

FRANCUSKA prva dama Brigitte Macron upoznala je supruga Emmanuela kad je on imao samo 15 godina, a ona 39, te je u početku oklijevala oko udaje jer je strahovala da će njezin 25 godina mlađi partner jednoga dana htjeti imati djecu.

Danas umirovljena profesorica u vrijeme afere s 40-godišnjim Emmanuelom bila je u braku u kojem je dobila troje djece. Afera je brzo prerasla u ozbiljnu vezu te je tada 18-godišnji Macron zaprosio svoju učiteljicu. Brigitte ipak nije odmah pristala već se požalila prijateljici otkrivajući joj svoje strahove.

''Pitala me shvaćam li koliko on ima godina, a koliko ona. Bojala se da će on jednog dana htjeti djecu'', ispričala je prijateljica prve dame Pascale Borudel.

Embed from Getty Images

Šokirani vezom najviše su bili Emmanuelovi roditelji koji su Brigitte molili da prekine vezu s njihovim sinom barem dok ne navrši 18 godina, kad su ga poslali na školovanju u Pariz nadajući se da veza na daljinu neće opstati. No dogodilo se upravo suprotno. Par je vezu na daljinu održavao punih 13 godina nakon čega su se 2007. godine vjenčali, piše Daily Mail.

Zanimljivi detalji o predsjedničkom paru otkriveni su u dokumentarcu Brigitte Macron: Francuska pripovijetka, u kojem je mišljenje o vezi svoje majke s 25 godina mlađim očuhom dala i Brigittina najmlađa kći Tiphaine Auzière.

''Ako se pitate što je to ljubav, reći ću vam da su to moja mama i Emmanuel. Kad su skupa, drugi svijet za njih ne postoji'', kaže Tiphaine.

Pročitajte više