Vedran Ćorluka i Luka Modrić se odlučili okušati kao manekeni

NOGOMETNI dvojac kluba Tottenham, Vedran Ćorluka i Luka Modrić, postali su zaštitna lica kampanje ekskluzivnih satova tvrtke Marli. Tim povodom proveli su nekoliko sati u jednom londonskom foto studiju kako bi se okušali kao pravi manekeni.

"Meni je moja djevojka velika podrška u svemu ovome i moram priznati da smo inače nerazdvojni. Četiri i pol godine smo u sretnoj vezi i iako često pričamo u udaji i djeci, tek ćemo vidjeti što će se dogoditi", o svojoj djevojci s kojom živi već tri godine, Vanji Bosnić, rekao je za Novu TV Luka Modrić. Njegov prijatelj i kolega Vedran Ćorluka, inače nebrojeno puta proglašen najzgodnijim nogometašem, raspričao se o svojoj zaručnici Ivi Buzov (na maloj fotografiji desno).

Ćorluka: Nema prekida s Ivom

"Iva baš i ne kuha, ali mi ionako više volimo otići u neki restoran. No, znamo, naravno, nekad nešto i skuhati. Bez obzira na sve priče, moram reći da naša veza nikada nije bila ni blizu prekida", rekao je Vedran koji je na pitanje o svojem seksepilu rekao: "Ljepše mi je kad mi netko kaže da sam dobar nogometaš, nego neki ljepotan".


Vedranova djevojka Iva Buzov dosad se u medijima pojavljivala ne samo zbog svojeg "cajka" imidža i veze s nogometašem, već i zbog luksuznih torbi kojih je, očigledno, velika ljubiteljica.

"Svaka žena voli torbe, pa tako i Iva, ali kupuje Iva i druge stvari, ne samo torbe", na to se nadovezao Ćorluka koji svoju dragu svakodnevno obasipa darovima, pa tako i apartmanom, odjećom, nakitom, ekstra skupom "Birkin bag" i velikim putnim torbama s potpisom Louis Vuitton.

L.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više