Vedrana Linardić: Moj holivudski dečko bio bi Matthew McConaughey

PRELIJEPA manekenka Vedrana Linardić postala je sinoć potpisivanjem ugovora zaštitno lice alkoholnog likera "Campari" za Hrvatsku. U ugodnoj atmosferi Vedrana je zajedno sa plesačicama i motoristom održala maleni show i spremno pozirala fotografima. Samozatajna ljepotica otkrila je za Index kako je došlo do suradnje s čelnicima Camparija.

"Ugovor traje godinu dana i nadam se da će svi biti zadovoljni suradnjom"

"Nazvali su me, vrlo brzo smo dogovorili sve uvjete suradnje, a u svemu me podržala i moja modna agencija. Ugovor traje godinu dana i nadam se da će svi biti zadovoljni suradnjom. Planiramo obići cijelu Hrvatsku kako bi promovirali Campari i vratili ga u noćni život lijepe naše, a vjerojatno ćemo posjetiti i Beograd te Milano", otkrila nam je bivša najseksiplinija Hrvatica.

"Polaska sam usporedbom s Jessicom Albom"

Nažalost, Vedrana neće snimati poznati Camparijev kalendar kao što je to prošle godine za tri milijuna dolara napravila Jessica Alba. Uspoređena sa seksipilnom Jessicom Albom, Vedrana nam je komentirala da je time jako polaskana. "Ona mi je super i fizički i kao glumica. Hvala puno, jako sam zadovoljna tom usporedbom", kroz smijeh je rekla manekenka.

"Kroz godinu, dvije napuštam manekenstvo"

Otkrila nam je i da je pri kraju s diplomskim radom, te bi uskoro trebala diplomirati. "Radi se, pri kraju sam s diplomskim, nadam se vrlo uskoro diplomirati, a onda kroz godinu, dvije polako napuštam manekenstvo, krenut ću u druge vode, a ovaj posao ostaviti mlađim snagama, nekim novim licima", otkrila nam je Linardić, koju će, ne sumnjamo, biti teško zamijeniti na pistama.

"Baš mi je drago zbog Jasmine Hdaghe"

U ljubavi je jako sretna, već duže vrijeme je u sretnoj vezi. Kad je već otvorena tema ljubavi, upitali smo Vedranu da nam komentira ljubavnu vezu svoje kolegice Jasmine Hdaghe i Billyja Zanea. "Znam Jasminu osobno i baš mi je drago zbog nje, stvarno je osoba koja se dala u ovo. Već dugo je vani, vidim da joj se vraća uloženi trud i radujem se zbog nje", rekla nam je simpatična Riječanka.

"Matthew McConaughey je baš po mom guštu"

Za kraj nam je otkrila da bi njezin holivudski izbor bio glumac Matthew McConaughey. "Kad bi birala holivudskog dečka, bio bi to Matthew McConaughey. On je baš po mom guštu", rekla je Vedrana za kraj. Ne sumnjamo da bi i ona njemu bila po guštu.

Pročitajte više