Veliki brat: Žestoke ljubavne svađe i jutarnje masturbiranje!

LJUBAVNE igrice Karla i Viki, trenutno najpoznatijeg reality para na Balkanu, opet su se zahuktale, prenose tamošnji mediji. No, ovoga puta se ne radi o vrućim dodirima ispod popluna, već o žestokoj svađi. Ljubavni par posvađao se do suza. Ljubomornom Karlu nije se svidio način na koji se njegova Viki šali s Arsom, sustanarom. Tu je započela prepirka: "Ne sviđa mi se način na koji se ponašaš prema Viki", napao je Karlo suparnika, no ovaj je lopticu prebacio na Viki.

"Što ne razumiješ? Postoji alfa mužjak i njegova ženka"

"Što provociraš druge muškarce? Što hoćeš time postići", upitao je Beograđanin svoju curu, na što je ona samo ponavljala da ništa ne razumije. "Što ne razumiješ? Postoji alfa mužjak i njegova ženka. Ako se pojavi još jedan mužjak, zbog životinjskog instinkta dolazi do borbe. Razumiješ li sada", bijesno je vikao Karlo, no 19-godišnja Makedonka i dalje nije shvaćala. Nakon burne svađe, Viki se rasplakala, a svi ukućani su je tješili.

Viki kasnije ispala iz natjecanja

Nakon što se sama smirila, pozvala je Karla na cigaretu, u namjeri da raščiste razmirice. No, Karlo ju je odbio te kao razlog naveo da mora sama shvatiti u čemu je pogriješila, a ako nije shvatila, onda niti neće. No, sigurno mu je kasnije zbog takvih riječi bilo žao, jer je ubrzo nakon toga Viki napustila kuću. Naime, ona i njezina sestra bile su nominirane, a nakon vijećanja ostalih stanara, Viki je imala manje glasova te je ispala iz natjecanja.

Radišino jutarnje masturbiranje

A čini se da u kući Velikog brata hormoni frcaju na sve strane. Naime, najstariji natjecatelj Radiša Miljković jučer je u neprikladnim terminima prikazan kako masturbira. Zbog toga će se sastati Savjet RRA te ako se utvrdi da je sadržaj bio neprimjeren za emitiranje, televizija B92 će se sankcionirati. Oni su se opravdali činjenicom da je napaljeni Radiša snimljen iz ptičje perspektive te se apsolutno ne vidi što on radi.

Big brother i Veliki brat

Kad se osvrnemo na davnu prošlost kad se isti show emitirao kod nas, jedino kontroverzno čega se možemo sjetiti bile su omanje psovke, poneka pijanka, slučajno pokazana sisa i instant zvijezde koje smo gledali na naslovnicama tabloida mjesec dana. Zato Veliki brat radi show, u i izvan prostora same kuće. Turbulentne veze, napaljeni stanari, zaljubljeni parovi, nema čega nema. Zabava za mase je zajamčena. 

Pročitajte više