Veliki obrat na suđenju s Milanom: Severina ostaje bez Aleksandra cijelo ljeto

Foto/Screenshot: Instagram/Youtube/RTL

BORBA za skrbništvom nad Aleksandrom, sinom Severine Kojić i Milana Popovića dobila je nove razmjere. Naime, prema posljednjim informacijama sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu mjeru po kojoj će dijete u narednom periodu jedan tjedan živjeti sa Severinom, a jedan tjedan s ocem Milanom Popovićem.

Nadalje, dječak će ljeto većim djelom provesti s ocem, dok će sa Severinom biti jedan tjedan u srpnju i jedan tjedan u kolovozu.

Iako su se u nekim srpskim tabloidima pojavile informacije da je Severina izgubila skrbništvo, to nije istina.

Severinin menadžer Tomislav Petrović potvrdio nam je da je izrečena privremena mjera:

"Istina je da je donesena nepravomoćna privremena mjera koja je van svih zakonsih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato jer ju je donijela sutkinja Verica Niić. Naime, ta ista sutkinja je donijela presudu kou je poslije preinačio Županijski sud, a kojom se zabranilo Severininom djetetu da ide u vrtić, jer je njegov otac bio protiv toga. Zbog te presude Aleksandar je izostao iz vrtića pet mjeseci! Iz toga se može zaključiti da sutkinja Verica Nikić sudi prema zahtjevima oca, a suprotno interesima djeteta. Od nadležnih institucija ćemo tražiti da poduzu sve mjere kako bi se zaštitilo dijete, a i kako se ovako nešto ne bi desilo i nekom drugom", rekao nam je Petrović.

Severinin menažder dodao je da će pjevačica uložiti žalbu na odluku i da je potpuno očito da sutkinja sudi u korist Milana Popovića.

Pročitajte više