Velikogoričani, pripremite se: Stižu vatrene 402 Street Race hostese!

OVOGA se vikenda u Velikoj Gorici na pisti Zrakoplovno tehničkog zavoda održava druga 402 Street Race utrka ove sezone. S mnoštvo događaja i iznenađenja ova je utrka jedna od najvažnijih i najvećih u sezoni. Velikogoričani, stoga se dobro pripremite, jer osim dobrih automobila u vaš grad stižu i vatrene 402 Street Race hostese!

Veliki Pre Race Party održat će se 22. svibnja u Fly Baru s početkom u 22 sata. Nabrijani auti, 402 Street Race hostese, nagradne igre, celebrityi i odlična muzika čekaju na vas ovoga petka. Do jutarnjih sati zabavljati će vas Dj Max. Na utrkama prepunim oktana, koje će se održavati 23. i 24. svibnja, organizirana su i mnoga iznenađenja, kako za posjetitelje, tako i za natjecatelje. Tako je zbog učestalosti upita i povećanog interesa natjecatelja ponovno otvorena klasa 16+, gdje mogu se natjecati svi vozači koji prijeđu 402 metra u vremenu od 16 do 16.999 sekundi. Na radost natjecatelja, partner FEST osigurao je novčane nagrade za 2. i 3. mjesto u svim klasama. S velikim zadovoljstvom 402 Street Race predstavlja i Duck Team iz Francuske, koji sa preko 3.000 razvijenih konjskih snaga prelaze trkaću stazu u tren oka!

Na zadovoljstvo muškog dijela publike na utrci u Velikoj Gorici šest će se cura natjecati u mokrim majicama u subotu u 19 sati, a sama će publika birati svoga favorita - cura za koju se začuje najviše uzvika i zvižduka bit će pobjednica ovog natjecanja. Osim cura u mokrim majicama, nezaobilazan je i Sexy Car Wash, koji će se održavati 3 puta dnevno, te go-go plesačice na večernjem tulumu u subotu. 402 Street Race tijekom sezone 2009. pripremio je Photo Contest za najluđu sliku snimljenu na utrkama! Tako će i u Velikoj Gorici natjecatelji i publika dobiti mogućnost da snime najluđu fotku te tako natječu se za nagrade.

Za titulu najljepše u 402 Hot Models Contestu, ove se godine natječe 30 djevojaka. Tri finalistice biraju direktno gledatelji putem glasanja na Indexu. Na velikogoričkoj utrci će hostesirati 10 djevojaka te će se među njima u nedjelju odabrati pobjednice druge utrke ove sezone.

I.M.
Foto: Pero Furdek

Pročitajte više