Veza više nije tajna: Sienna i oženjeni Getty u nonšalantnom šopingu

SIENNA MILLER i Balthazar Getty, oženjeni otac četvero djece svoju vezu više ne kriju od očiju javnosti ni od Gettyjeve bijesne supruge. Neki dan par je zatečen u nonšalantnom šopingu u dućanima losanđeleškog Malibua - zadržali su se oko sat vremena kupujući odjeću za Siennu, a nakon toga su bezbrižno sjeli na kavu kako bi pregledali što su kupili. I to sve samo dan nakon što su američki i britanski društveni kritičari u medijama oštro napali mladu glumicu zbog veze s oženjenim muškarcem i prozvali je razaračicom obitelji.

Prijatelji stali u Sienninu obranu, Getty i dalje opovrgava vezu s glumicom

"Posrnulu" glumicu pokušali su obraniti prijatelji, tvrdeći kako je Sienna vezu s naftnim magnatom započela nekoliko mjeseci nakon što se Balthazar "u tajnosti" rastao od svoje supruge Rosette, što se navodno dogodilo krajem prošle godine. U međuvremenu, Balthazar je vezu sa Siennom opovrgnuo, kao i izvori bliski bogatom biznismenu, naglašavajući kako bi "bio najsretniji kada bi se pomirio sa svojom suprugom i zaboravio cijeli medijski cirkus". Ipak, ugledna trač-kolumnistica New York Posta iz svojih je (inače uvijek stopostotno točnih) izvora saznala kako su Getty i Miller u ljubavnoj vezi, da su zaljubljeni "preko ušiju" i da se zbog njegovog braka i medijske pompe koju su izazvali nalaze u bezizlaznoj situaciji.

Upoznao ih zajednički prijatelj kod kojeg je Getty mjesecima spavao na kauču?!

Siennu i Balthazara upoznao je zajednički prijatelj, navodno isti onaj kod kojeg je u to vrijeme, zbog rastave od supruge, Balthazar spavao na kauču (?). Međuti, poznavajući ljubavne navike mlade glumice medijima se ova priča čini namještena - Siennina povijest izlaženja s oženjenim muškarcima svima je već poznata. Sienna se s glumcem Judeom Loweo spetljala dok je ovaj bio u braku s Sadie Frost, također glumicom, te iako su Siennini prijatelji zaklinjali novinare kako se glumica onomad opekla i kako takvo što nikad više ne bi ponovila, fotografije dokazuju upravo suprotno.

V.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više