Victoria Beckham napokon skinula visoke potpetice i obula balerinke

VICTORIA BECKHAM sinoć je žurno odletjela iz Los Angelesa kako bi što prije stigla svome ozlijeđenom suprugu Davidu u pomoć. Kada je došla ispred bolnice, mnogi su se začudili vidjevši Posh Spice u balerinkama koje inače nosi isključivo u svoja četiri zida, što dokazuje i činjenica da već godinama neumorno "nabada" na visokim potpeticama pa makar na ramenu nosila dvoje djece.

Razlog nošenja balerinki vjerojatno je deformacija stopala zbog koje Victoria možda više nikada neće smjeti nositi visoke potpetice. Također, možda je gospođa Beckham tek nakon teške ozljede supruga Davida shvatila da je zdravlje ipak na prvom mjestu.

"Cijelo vrijeme plače i nalazi se u stanju dubokog šoka"


Podsjetimo, David će zbog ozljede Ahilove pete ove godine propustiti Svjetsko nogometno prvenstvo pa je zbog toga u teškoj depresiji. Iako je operacija nakon ozljede prošla dobro, oporavak će biti dug pa će David propustiti veliko natjecanje. Nogometaš je zbog toga potpuno shrvan. "Cijelo vrijeme plače i nalazi se u stanju dubokog šoka", kaže jedan prijatelj.

Beckhamovi su razočarani jer je nastup na još jednom svjetskom prvenstvu, za njega vjerojatno posljednjem, bio važan cilj kojem je cijela obitelj težila. Time je razočaranje zbog ozljede još veće pa dok traje kriza, Victoria želi biti uz Davida.

Victoria je planirala odvesti sinove Brooklyna, Romea i Cruza u Italiju na obiteljsko druženje tijekom uskrsnih blagdana. No, sada su i ti planovi poremećeni jer će David u to vrijeme biti na rehabilitaciji.

Pročitajte više