Victoria Beckham prionula učenju kako bi što vjernije odglumila - sebe!

VICTORIJI BECKHAM očajne kritike koje je dobila za gostujuću ulogu u "Ugly Betty" nisu poljuljale samopouzdanje - ovih dana Posh se opasno bacila na satove glume te svijetu obznanila kako se nada, ni manje ni više, nego gostujućoj ulozi u nastavku filma "Seks i grad", kojom bi utjelovila samu sebe.

A nada joj se, izgleda, s pravom. Naime, producenti prvog filma Victoriju su zamolili da se pojavi u filmu uz ženske njujorške heroine, međutim, Posh je ulogu bila prisiljena odbiti jer je tada svu koncentraciju posvetila (propaloj) povratničkoj turneji nekoć popularnih Spajsica. "Pozvali su me da utjelovim sebe u filmu, međutim, zbog napornih proba za turneju sa Spice Girls, morala sam odbiti. Trenutno sam koncentrirana isključivo na pjevanje", izjavila je Victorija  tada, a izvor "blizak" Beckhamovima Daily Mailu je došapnuo sada: "Victoriji je žao što je propustila priliku da se pojavi u filmu. Odlučila je kako joj se takvo što više ne smije dogoditi".

Victoria se na glumačke vježbe bacila odmah po dolasku s odmora koji je sa suprugom provela na Sejšelima. Svjetski mediji prenose kako je odmor najpoznatijeg sportsko-estradnog para bio izuzetno nježan i romantičan, tim više što su Beckhamovi prvi put nakon pola godine na ovaj odmor krenuli sami i rasterećeni od poslovnih obveza.

Pročitajte više