Victoria otkrila što nikada nije dopustila Davidu: "Čak me ni moj muž nije vidio..."

Foto: Instagram

49-GODIŠNJA modna dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham podijelila je na Instagramu video vodič za šminkanje u kojem je svojim obožavateljima pokazala kako popunjava svoje obrve. Na početku videa podijelila je zanimljivu činjenicu o sebi koja je svima privukla pažnju.

Hrabro je izjavila da je suprug David Beckham, s kojim je u sretnom braku 24 godine, nikada nije vidio bez savršeno iscrtanih obrva.

Victoria Beckham je na početku videa naglasila da nije našminkana. Samouvjereno je izjavila da je ovo bio prvi put da je netko imao priliku svjedočiti njezinim prirodnim, nedirnutim obrvama: "Ovo je prvi put da sam dopustila da me netko vidi bez nacrtanih obrva. Čak me ni moj vlastiti muž nikad nije vidio bez sređenih obrva."

Osjetljiva je oko svojih obrva

Victoria priznaje da je posebno osjetljiva oko svojih obrva. Nakon godina pretjeranog čupanja, ostale su joj tanke, rijetke dlačice. To je uspomena na dobre stare 90-e, kada su tanke obrve bile u modi. Victoria je pratila taj trend i prečesto ih je čupala da bi postigla željeni look. "Tijekom godina moje su obrve bile toliko počupane da biste se užasnuli."

"Želim da vidite koliko su mi obrve razmaknute, nedostaje mi toliko dlačica. Trenutačno nemam ništa na ovim obrvama, ali vidite koliko ih moram popuniti i poravnati", rekla je u videu. 

"Gledajte najbolju verziju sebe"

Victoria je pričala i o svom samopouzdanju: "Zadovoljna sam onim što jesam, prihvaćam kako izgledam. Osjećam se, profesionalno i osobno, stvarno uspješno u 49. godini. Razmišljam o tome kako da se našminkam."

Također je naglasila da ne bi željela ponovno imati 25 godina: "Bila sam tip mlade žene koja bi se pogledala u ogledalo i vidjela što treba poboljšati, za razliku od onoga što zapravo izgleda ok. Ne radi se o tome da nešto promijenite, već samo o tome da gledate najbolju verziju sebe", zaključila je. 

Pročitajte više