Victoria Beckham u teretani svaki dan: Ne želim se osloniti na retuširanje!

VICTORIA BECKHAM otkrila je da svoju sitnu i mršavu figuru održava svakodnevnim napornim vježbanjem. Modna dizajnerica priznala je da posjećuje teretanu svaki dan u tjednu, a kao rezultat napornih vježbi njezine slike na naslovnicama magazina ne trebaju retuširanje. Mnogima će ova vijest doći kao iznenađenje, pošto su svi pretpostavljali da su slike nje i njezinog supruga Davida Beckhama kad su odrađivali kampanju za Armani, bile obrađene.

"Nikad u životu toliko nervozna"

"Nisam se željela osloniti na retuširanje, želim moći pogledati u te slike i za 20 godina i pomisliti da nakon troje djece nisam izgledala tako loše.", rekla je premršava Victoria. Izjavila je ovo povodom objavljivanja svoje modne linije u Harper's Bazaru. Izjavila je i da je noć prije izlaska njezine linije u tom popularnom modnom magazinu bila toliko nervozna da nije mogla zaspati, te da nikada u životu nije osjećala toliki pritisak.

"Sa mnom je teško raditi"

"Moda je puno bliža mojoj osobnosti nego pjevanje.", komentirala je Victoria, osvrćući se tako na svoje nove poslovne poteze. U nastavku je za strane medije otkrila i da je kompletni "control freak"."Sa mnom je teško raditi jer sam dosta strastvena u svemu što radim, i usput sam mama,te mi je teško balansirati između te dvije teške uloge." Mušičava i mršava Victoria niže tako uspjehe u modnom svijetu, i to joj priznaju svi, uz komentar kako ona zna što žene žele.

Pročitajte više