Victoria i "zombi društvo" od crvenog tepiha napravili modnu noćnu moru

KONTROVERZNI bračni parovi Tom Cruise i Katie Holmes te njihovi najbolji holivudski prijatelji Victoria i David Beckham sinoć su izuzetno lošim odabirom svečane odjeće digli prašinu u njujorškom Muzeju umjetnosti gdje se svake godine priređuje dobrotvorna zabava nazvana Costume Institute Benefit Gala, a čiji je cilj skupiti novac za pomoć umjetnicima. Večer kad se poslužuje slijed skupocjenih jela nezaobilaze svi oni koji ne propuštaju priliku pokazati najnovije haljine iz skupocjenih butika ili pak, dijamantni zaručnički prsten na ruci.

Posh Spice se očekivano najviše trudila odjenuti nešto novo, inovativno i svježe, ali od svega je ostala samo puka zamisao - tamošnji su, naime, modni kritičari i stilisti "popadali u nesvijest" kad su vidjeli na što liči nekadašnja modna ikona Victoria Beckham. Iako je njezina prozirna bijela haljina napravljena po uzoru na "stari Hollywood" te nosi Armanijev potpis, čak niti mršavoj 34-godišnjoj Victoriji Beckham "ne stoji baš sve", primijetili su modni kritičari.

Njezina kućna prijateljica Katie Holmes, koju je suprug Tom nedavno navodno strpao u "kućni pritvor zbog scijentoloških plemenitih ciljeva" isto je odjenula Armanija. No, modno osviještena Katie, složili su se modni znalci, u svojoj je narančastoj haljini izgledala bolje i "više svjetski" od prijateljice Victorije koja od sinoć nosi nadimak "Old Spice".

Dok je Posh Spice od sinoć Old Spice, Anna Wintour je "robot koji je paradirao Muzejem umjetnosti"

Armanijevim spretnim dizajnerskim rukama sinoć nisu mogli odoljeti glumci George Clooney i Julia Roberts te Anna Wintour - "zločesta urednica" kojoj se klanjaju svi koji imaju ikakve veze s modom, a ulizuju oni koji bi "dušu i vragu prodali za naslovnicu Voguea". Kraljica mode Anna Wintour je sinoć odjenula srebrnu Armanijevu haljinu inspiriranu superherojima koju su stilisti usporedili s Limenim iz Čarobnjaka iz Oza.

Scarlett Johansson, koja se zaručila za svog dečka Ryana Reynoldsa sinoć je u Dolce&Gabbana haljini ponosno pokazivala blještavi zaručnički prsten te se na dolasku oko 19 sati žalila "kako joj treba puno snage da ostane budna tako kasno navečer". Od ostalih zvijezda koje su odlučile svojom pojavom doprinijeti dobrotvornoj zabavi su Mary-Kate i Ashley Olsen, najbolje plaćena manekenka na svijetu Gisele Bündchen, Karolina Kurkova, Iman i njezin suprug David Bowie, Liv Tyler, Eva Mendes, Dita von Teese, Kate Moss, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Ivanka Trump, celulitna Mischa Barton i drugi.

L.V.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više