Video - Željko Joksimović za Index: Ljubav prema Jovani me promijenila



U UTORAK poslijepodne poznati srpski pjevač, spisatelj i producent Željko Joksimović ugostio nas je u svom studiju u centru Beograda. Osim što nam je otkrio kako obožava studio u kojem provodi puno vremena, najavio je i svoj koncert u Varaždinu koji će biti 19. ožujka. Turneju koncerata po Hrvatskoj Željko je započeo još u prosincu kada je pjevao u Zagrebu.

"Ljubav me promijenila"

Ipak, otkrio nam je kako unatoč pretrpanom rasporedu uvijek nađe vremena za privatni život te svoju 10 godina mlađu zaručnicu Jovanu Janković. Osim toga, Željko kaže kako stvaranje glazbe za njega nije napor već ljubav. Priznao nam je i kako se zbog jedne druge ljubavi, one prema zaručnici, u protekle tri godine promijenio.

"Zadnje tri godine ne izlazim do kasno u noć, smirio sam se, najkasnije sam do pola 12 u krevetu, a i održavam formu", priznao nam je Željko, a na pitanje da li je to zbog ljubavi prema zaručnici odgovorio je potvrdno.

"Čuvam sve poklone od svojih obožavateljica, puno mi znače"

Upitali smo Željka i to kako Jovana doživljava silne obožavateljice koje ga salijeću neobičnim poklonima, a Željko je rekao kako joj to ne smeta jer je to sve poslovno. Otkrio nam je i da sve te poklone koje dobije za rođendane, praznike pa i one koje padnu na binu skuplja i čuva jer mu podrška obožavatelja jako puno znači.

Pjevač i  TV voditeljica Jovana vezu su započeli 2008. godine, a zaručili su se nedavno, ipak, nije nam htio otkriti kad je termin njihove svadbe.

Pročitajte više