Video - Ante Gotovac i DJ Krmak snimili spot: Popušili smo!

PODUZETNIK Ante Gotovac odlučio je krenuti supruginim stopama i okušati se u pjevačkim vodama pa je tako s DJ Krmkom snimio spot za pjesmu "Popušili smo".  Ove dvoje osebujnih ličnosti odlučili su iskoristiti novi zakon o zabrani pušenja kako bi stvorili novi ljetni hit, a kakav bi to Gotovčev spot bio kada u njemu ne bi bilo bijesnih automobila, polugolih djevojaka i ludih zabava. Ante kaže da su sve snimili za samo sat i pol vremena.

"Obožavam pjevati. Nikada u životu nisam repao, ali drugi će dati svoj sud o tome", rekao je Ante prilikom snimanja albuma u studiju Ante Casha, na kojemu će se naći i pjesma pod nazivom "Bijelo".

"Meni su obje pjesme odlične, ali više se nalazim u pjesmi "Bijelo". Ja sam iz Dalmatinske zagore i volim sve što je bijelo. Mislim da bi to mogla biti nova Hajdukova himna i zbog toga sam rekao da želim da se u njoj spominje moje porijeklo, Vlaško, Hajduk i sve ostale teme o kojima pjevam", objasnio je Gotovac koji, zajedno sa svojom Simonicom koja je već krenula na ljetnu turneju obalom, planira osvojiti hrvatsko estradno nebo.

Pročitajte više