VIDEO Beskućnica čudesnim glasom očarala policajce, uskoro otkriveno tko je ona

Screenshot: Twitter

DRUŠTVENIM mrežama posljednjih se dana širi video na kojem beskućnica iz Los Angelesa pjeva, a njen glas ljude je toliko očarao da su novinari ABC-ja i NBC-ja krenuli istraživati tko je ona.

Sve je počelo kad je policija na Twitteru objavila snimku na kojoj žena s vrećicama u rukama pjeva u podzemnoj željeznici.

"Četiri milijuna ljudi Los Angeles zove svojim domom. Četiri milijuna priča. Četiri milijuna glasova... Ponekad morate zastati i poslušati jedan glas kako biste čuli nešto predivno", napisali su uz snimku 

Nakon toga je otkriveno da se žena zove Emily Zamourka i ima 52 godine. Rođena je u Rusiji, a u glazbenoj je školi učila svirati violinu i klavir. U Ameriku je stigla s 24 godine, a isprva je podučavala druge sviranju violine. Uskoro su je snašli zdravstveni problemi i golemi bolnički računi, a zarađivala  je svirajući na ulici. Nakon što joj je ukradena violina vrijedna 10.000 dolara, izbačena je iz stana na ulicu.

"Spavala sam gdje god sam mogla, ulice su bile sigurne, Bog me štitio", rekla je za Inside Edition.

Sretna je što ju je policija snimila jer je čula brojne prekrasne komentare o svom glasu. No komentari nisu jedino što je dobila. Pokrenuto je nekoliko humanitarnih akcija kako bi joj se pomoglo.

Pročitajte više