Video - Big Brother: Nemeš i Marijana opet se poseksali, trajalo je deset minuta

NIKOLA i Tamara su pobjednici Kama Sutre, a zato su dobili "bebu". Tamara je oduševljena "bebom", dok Nikola baš i nije. Dok se Tamara ljuti, a Marijana je tješi, Bojana i Soraja su pričale o Duletu, govoreći kako nije baš naivan kakvim se predstavlja, već dobro zna što radi. Osim na Duleta, Soraja se okomila i na Nirmala. Dvojac se nedavno posvađao, a Nirmal ne želi pričati s njom jer ga je povrijedila.

Nemeš i Marijana poseksali se na brzinu

Budući da je jučer Nemeš postao kapetan, mogao je odlučiti tko će spavati s njime. Naravno, to je Marijana. Dok su ostali stanari spavali, Marijana i Nemeš su se okrenuli jedno prema drugom te su se mazili i ljubili. Nakon toga, Marijana je Nemešu okrenula leđa te su se opet poseksali. Kratko, ali slatko, reklo bi se. Naime, seks im je trajao deset minuta, a potom su se mazili. Nakon toga izašli su iz sobe, Marijana je otišla zapaliti cigaretu, a Nemeš jesti.

"Beba" Tamare i Nikole unosi razdor u kuću

Jutros se svi bave "bebom". Tamara i Nikola porječkali su se jer on nije čuo "bebu" koja je plakala pokraj njega u spavaćoj sobi. Nakon toga, Tamara je nahranila "bebu", a sve tri su se šalile na račun apetita "bebe". Ubrzo je došao Nemeš kojem nije bilo jasno da se djevojke prema lutki ponašaju kao da je prava "beba". Marijana se nasmijala, dala mu "bebu" u ruke i rekla neka se uozbilji. Čim je ona otišla, Nemeš se počeo igrati sa "bebom". Marijana ga je zatekla u toj neprimjerenoj igri i rekla mu da će se naljutiti na njega jer je neozbiljan. Nakon toga, "beba" je zaplakala, a Marijana je riješila stvar tako što ju je nahranila. Brigu o "bebi" potom su preuzeli Tamara i Nikola.

Pročitajte više