VIDEO Bili smo na dočeku u Zagrebu, turisti stigli zbog Leta 3

Foto: Matija Habljak/PixsellEna Dragičević/Index

EKIPA Indexa bila je sinoć na dočeku Nove godine na Trgu bana Josipa Jelačića te je pokupila dojmove građana o najluđoj noći u godini. Temperatura u Zagrebu je bila 13 stupnjeva, što je nekima jako odgovaralo.

 
 

"Meni je odlično na dočeku. Najbitnije mi je da nije hladno, a stvarno nije. To je jedan od razloga zašto sam ovdje. Ne slušam baš Let 3, ali sam odlučila provesti Novu godinu na otvorenom. Želim svima sve najbolje u novoj, 2024. godini. Puno sreće i zdravlja“, rekla nam je jedna Zagrepčanka.

Trg se počeo puniti oko 20 sati, a od 21 sat publiku je zagrijavao DJ Demian. Nastup Leta 3 oduševio je sve okupljene, koji su skakali u ritmu najvećih hitova riječke grupe. Mrle se na pozornici pojavio u bijeloj majici na tregere s natpisom ŠČ! Nakon Leta 3, nastupala je Zagrebačka filharmonija. 

Na doček stigli turisti

U gomili smo ulovili domaće ljude, ali i turiste. Neki koje smo ulovili stigli su na zagrebački doček iz Slovenije, Austrije, Njemačke. Mnogi su priznali da su na doček na Trgu stigli zapravo zbog hrvatskog predstavnika na prošlogodišnjem Eurosongu.

"Oni su dokaz da ima još kvalitetne hrvatske glazbe", "Volim rock glazbu i Let 3. Oni su ludnica", komentirali su mnogi. 

Neki nosili piće od doma

Jedna Zagrepčanka nam je otkrila da su joj cijene na dočeku previsoke pa je ponijela piće od kuće, ali nije htjela otkriti što je to nosila sa sobom. 

Neki su nam otkrili i svoje novogodišnje želje, kao i što očekuju od nove godine.

"Samo zdravlje, blagostanje i mir želim svima, a za sebe se nadam da ću se napokon zaposliti", kazala je Zagrepčanka. "Priželjkujem mnogo zdravlja, ljubavi i novca, sebi i svima drugima", rekla je jedna Zadranka. 

Podsjetimo, pitali smo Grad Zagreb koliko je platio doček Nove godine 2024. U članku pogledajte što su nam odgovorili.

Pročitajte više