Video: Briljantni Zoran Mišić - u Hrvatskoj tako ne pjeva nitko!

INDEXOV favorit od početka, Zoran Mišić, večeras je briljirao. Pogledajte nastup i recite nam može li itko u Hrvatskoj tako pjevati?

Kandidati showa Hrvatska traži zvijezdu u petoj su live emisiji za zadatak imali otpjevati po dvije pjesme - neki filmski hit i jednu ljubavnu pjesmu. Među Top 7, pred publikom i žirijem kojeg čine Tony Cetinski, Jelena Radan i Goran Lisica Fox, nastupili su sljedeći kandidati: Zoran Mišić, Matej Miličić, Barbara Dautović, Bojan Jambrošić, Nikolina Kovačević, Carla Belovari i Iva Ušalj.

Ispala je upravo najmlađa kandidatkinja - "hrvatska Pink" Iva Ušalj. Iako je oduševila žiri, glasova gledatelja nije bilo dovoljno za prolazak u sljedeći krug. No, unatoč ispadanju kod Ive nije bilo mjesta tuzi: "Nastupit ću s Tonyjem u Zadru i to mi je bombončić".

Osim Zokija i Bojan dobio pozivnicu za Tonyjev koncert: "Sad si već skužio da je dobro koji put nekoj curici u publici namignuti"

Večerašnji show svojom je izvedbom otvorio Bojan Jambrošić. Odabrao je pjesmu "I Believe I Can Fly". Tony Cetinski mu je, kao što je i najavio ovog tjedna u razgovoru za Index, večeras uručio pozivnicu za svoj koncert.

Bojan je tako uz Zokija postao drugi kandidat koji će s Tonyjem 23. i 24. svibnja nastupiti na velikim koncertima u Areni Zagreb. "Ne mogu još doći k sebi. Neizrecivo", komentirao je Bojan priliku koju mu je Tony pružio.

Od ljubavnih hitova Bojan je odabrao pjesmu "Čija si" Toše Proeskog. "Još malo da brčine pustiš, da budeš pravi muškarac. Bit će leba od tebe", rekao je Fox. Komentirajući uživanje kandidata u showu, Tony je rekao: "Sad si već skužio da je dobro koji put nekoj curici u publici namignuti".

"Izgledaš kao nepotopivi nosač aviona"

"I Will Always Love You" otpjevala je Carla Belovari. "Ja sam u šoku. Rekao sam `The Voice`, ali nisam očekivao da će ovog puta i stajling u toj mjeri pratiti taj glas", rekao je Tony. "Meni izgledaš kao nepotopivi nosač aviona. Ne samo izgledaš, i zvučiš. Sad si stvarno razvaljotka", rekao je Fox. Jelena je pohvalila Jeleninu hrabru i odličnu izvedbu. Koliko je dobro obavila svoj posao na pozornici, svjedoči i činjenica da je i njoj Tony uručio pozivnicu da nastupi s njim na koncertima.

Od hrvatskih ljubavnih pjesama, Carla je odabrala "Ljubav se zove imenom tvojim" Dine Dvornika. "Mogu li glasati za tebe? Fantastična si", rekao joj je Tony.

"Poznati ginekolog" Fox: Vjerojatno ćeš uskoro biti zainteresiran za spolne odnose pa će ti pjesma tu puno pomoći

Matej Miličić odlučio se na pjesmu iz animiranog filma "Kralj lavova" - "Can You Feel The Love Tonight". Fox ni ovog puta nije ostao suzdržan od njemu specifičnih pokušaja davanja duhovitih komentara: "Nježno diraš stihove. Od ovog se ne bi rasplakala samo zora nego bi i Grk Zorba proplakao od ovoga. Ti sad imaš 17 godina. Vjerojatno ćeš uskoro biti zainteresiran za spolne odnose pa će ti pjesma tu puno pomoći". Dok ga je Jelena sa zgražanjem gledala, Tony je ocijenio kako je riječ o komentaru "poznatog ginekologa", a potom se i sam osvrnuo na Matejev nastup: "Na tebi se definitivno osjeti napredak svaku emisiju, 120 na sat. Ne znam gdje će to na kraju završiti, ali vidi se napredak".

U drugom dijelu showa je izveo pjesmu Olivera Dragojevića "Magdalena" ("Sve nježne riječi svijeta"). "Jedva čekam čuti tvoj glas za nekoliko godina", rekla mu je Jelena. "Matej je čovjek koji bez obzira na godine već sad zrele pjesme iznosi kao svoje. Nemoj nikako prihvatiti pjesmice tra-la-la-la. Ti si tip za teške pjesme", savjetovao je Tony Mateju.

Iva dobila pozivnicu za Tonyjev koncert u Zadru

Iva Ušalj otpjevala je "Iris" i toliko oduševila Tonyja da je i ona dobila pozivnicu za njegov koncert, ali ne onaj u Areni Zagreb, već onaj koji će se 28. svibnja održati u njenom gradu - Zadru, u dvorani Krešimir Ćosić. "Na tebi se stvarno vidi da radiš", pohvalio ju je Tony. "Meni je ovo tvoja najbolja izvedba", rekla joj je Jelena.

Jinxi i "Tamo gdje je sve po mom" bili su pravi izbor za Ivu. "Mislim da je to tvoj dominantni izraz. Živo, veselo. Kao da si u svojoj dnevnoj sobi", pohvalio ju je Fox, a potom joj je rekao da izvadi piercing iz usne: "Samo tu koščuriju izvadi iz gubice".

"Da je Josipa Lisac bila ovdje vjerojatno bi skočila na pozornicu i zapjevala s tobom koliko je bilo dobro"

"There You'll Be" otpjevala je Barbara Dautović. Tony je pohvalio njeno pjevanje, ali je imao i jednu zamjerku: "Ponekad previše udaljiš mikrofon. To Carla dobro radi, ona ga ždere". Potom je objasnio Barbari razliku između dobrog i "najboljeg pjevača" i rekao joj kako ona ima to povjerenje publike koje je potrebno. "Ti se možeš otvoriti još više", rekla je Jelena, a Fox se također složio da i on vidi veliki napredak.

Druga pjesma koju je otpjevala je "Gdje Dunav ljubi nebo" Josipe Lisac. Tony ju je pohvalio riječima: "Da je Josipa Lisac bila ovdje vjerojatno bi skočila na pozornicu i zapjevala s tobom koliko je bilo dobro. Svijet te čeka".

"Zoki, ma ti si car! Ti si zakon!"

Zoran Mišić otpjevao je pjesmu "Hero". "Zoki, ma ti si car! Ti si zakon!", rekao je Tony nakon što je večeras i službeno Zoranu uručio pozivnicu za koncert. Druga pjesma koju je otpjevao bila je "Oluja" Divljih jagoda. "Ti stalno radiš i to se vidi", rekao mu je Tony. Jelena je (po prvi put) ostala bez teksta, a Fox je ponovio svoj komentar iz jedne od prethodnih emisija: "Nekad djeluješ k`o Pluton, malo mi se slika i ton ne slože svaki put".

I Nikolina pozvana kao izvođač na Tonyjev koncert: "Budeš li ovako izgledala i pjevala i u sljedećoj emisiji, morat ćemo rasprodati i treću dvoranu!"

Nikolina Kovačević otpjevala je pjesmu "Licence To Kill". "Ovo stvarno nema smisla što si nam sad napravila, ovo stvarno nema smisla. Ne pretjerujem. Objasnit ću ti sad svoju situaciju. Nemam ovdje više akreditacija za koncert, ali imam u garderobi. Molim te nastupaj sa mnom na koncertu. Fenomenalno! Budeš li ovako izgledala i pjevala i u sljedećoj emisiji, morat ćemo rasprodati i treću dvoranu!", oduševljeno je vikao Tony.

"Ja se osjećam kao da sam u wellness centru kad ti izađeš", komentirao je Nikolinin nastup Fox.

"Naučila sam trik" Natali Dizdar bila je druga pjesma koju je Nikolina otpjevala. "Nastave li biti ovakvi, Nikolina i još neki, ja ću morati platiti da mi nastupe kao gosti", rekao je Tony. Osim glasovne izvedbe, žiri iznova pohvalio i njen izgled.

I.M.
Foto: RTL

Pročitajte više