VIDEO Britanka koja ljetuje u Hrvatskoj pokazala kako izgleda život na brodu

Screenshot: TikTok

Tiktokerica Mia Challiner ljetuje u Hrvatskoj, gdje boravi na svom brodu, a kako izgleda takav način ljetovanja pokazala je u objavama na TikToku. Svako ljeto Mia i njezina obitelj provedu nekoliko tjedana u Hrvatskoj i borave na brodu koji ima četiri kabine.

"Nakon što smo prenoćili u marini, probudili smo se rano ujutro i otišli u pekarnicu po doručak. Najdraži dio ovakvog načina putovanja mi je što obiđemo brojna mala mjesta. Zatim smo otišli u supermarket po namirnice jer ćemo sutra prenoćiti usidreni na bovi pa nećemo imati pristup trgovini", rekla je Mia.

@miachalliner

Sailing vlog episode 1- i can’t wait to take you guys along with me on this holiday⛵️🌊🌞 more over on IG

♬ Vlog Video work Fashionable BGM(847726)

"Morali smo kupiti vodu jer voda na brodu nije za piće. Hladnjak je poprilično malen, pa možemo spremiti hranu samo za dan ili dva. Svako jutro doručkujemo na palubi, gdje zatim napravimo dnevni plan - koje otoke ćemo obići i gdje ćemo ručati - jer smo u pokretu svaki dan", nastavila je.

@miachalliner

a wholesome morning vlog as we get ready to set sail to the next island. Sailing vlog episode 2 🤍

♬ Vlog Video work Fashionable BGM(847726)

"Moj djed je skiper, ali svi mu pomažemo na brodu. Ja sam zadužena za kuhanje, što je ponekad zahtjevno kad je vjetrovito i kad su veliki valovi. Jedemo u restoranu svaku večer tako da je ručak jedino što si moramo pripremiti", dodala je Mia, a njezina objava privukla je brojne komentatore.

"Ovo je sve što želim od života", "Da sam barem bogat", "Predivno", "Nedostaje mi Hrvatska", "Mislim da je ovo najbolji način za obilazak neke zemlje", "Ovo izgleda jako zabavno", samo su neki od komentara na njezinu objavu.

@miachalliner

Cooking food on a sailing boat! I love sharing this little holiday with you all, thank you sm for all the love on my recent videos 🫶🏼 sailing vlog episode 3

♬ Vlog Video work Fashionable BGM(847726)

Pročitajte više