Video - Crveni tepih na hrvatski način: Parada kiča, neukusa i (pre)dubokih dekoltea

VEĆ TRADICIONALNO u muzeju Mimara, časopis Story je Celebrities Only partyjem proslavio svoj rođendan. Tema ovogodišnjeg osmog rođendana su bile 20. godine prošlog stoljeća, a za razliku od prethodnih godina, zvijezde i wannabe zvjezdice ovog puta nije okupala kiša. Rijetko koja dama za party je odabrala elegantnu kombinaciju u kojoj nije pokazala previše. "Cajka" blještavilo je, čini se, opet in.

> Nives Celzijus izbacila grudi, bubnula i ostala živa: Nadam se Pulitzeru!

> Lana Jurčević kao seksi klizačica: Ovo je prilično hrabra haljina

> Sonja Kovač obećala: Kad se atmosfera zagrije, skidam donji dio haljine

> Uvijek elegantna Anica Kovač i u krizi nosi Dolce & Gabbanu

> HTZ-ovci po prvi put prošetali crvenim tepihom

> Bojana Gregorić na crvenom tepihu pokazala trudnički trbuščić

> "Gusar" Neven Ciganović na crvenom tepihu "oteo" seksi Ivu Jerković

> Maja Vučić odjenula kratku crnu haljinicu i otkrila lijepu figuru

> Što je sigurno, sigurno je: Jelena Veljača sinoć Janka Popovića Volarića nije ispuštala iz ruku

> Tri gracije: Polugola Renata Sopek i elegantne Edita Misirić i Antonija Stupar

> Fani, Sanja i Kristina na crvenom tepihu: Plastika i duboki dekoltei

> Najdublji dekoltei crvenog tepiha: Marta i Alex kao "anđeo i vrag"

> Mlada mama Mirna Maras na crvenom tepihu zračila šarmom i elegancijom

> S plaže na crveni tepih: Pamela Ramljak i Antonija Šola u etno, umjesto u glamuroznim haljinama

> Modni Mačić crvenim tepihom prošetao u pratnji Crnog Mačka

> Žanamari Lalić s crvenog tepiha: Nives Celzijus je bila jako seksi!

> Fani Stipković o Rihanninoj haljini: Zašto plaćati, ako mogu dobiti besplatno?

Nives Celzijus na party je stigla u društvu svoje kume, modne dizajnerice Nataše Kos te je izrazila nadu da će za novu knjigu, nakon nesuđenog Kiklopa, dobiti Pulitzera. Lana Jurčević je izrazila sreću što ove godine nebo ne plače nad okupljenima te zabljesnula u "prilično hrabroj haljini". Društvo joj je pravio Luka Nižetić. Crvenim tepihom je prošetalo i preostalih šest kandidata showa Hrvatska traži zvijezdu - Maja Malić, Duje Stanišić, Vilibald Kovač, Jurica Gorša, Juraj Jurlina i Kim Verson. Petar Grašo je uoči početka partyja ekipi RTL-ova Exkluziva poručio: "Ako želite da vam televizija zadrži dobru gledanost, nemojte da ja plešem". Sonja Kovač pojavila se u elegantnoj ljubičastoj haljini te obećala da će, kad se atmosfera zagrije, donji dio haljine - nestati. Uvijek elegantna Anica Martinović, supruga Roberta Kovača, pojavila se u crnoj toaleti.

Dekoltei, dekoltei i još dekoltea...

Jole se na partyju pojavio u društvu supruge, Tomislav Jelinčić je pod ruku uhvatio kolegicu Editu Misirić koja je doslovno bliještala u zlatnoj haljini, Antonija Stupar je za crveni tepih odabrala crveno, dok je Renata Sopek pozirala u mini crnoj haljinici. Doris Vrečko, koja ni ovog puta nije propustila istaknuti dekolte, dopratio je Mario Mlinarić. Mirna Maras je stigla u pratnji supruga Marija Valentića i jednostavno je zračila u zelenoj haljini. Snježana Mehun na crveni je tepih stigla u cvjetnoj haljini koju joj je preporučio Neven Ciganović, a party nisu propustili ni Krunoslav Borovec te Nenad Korkut.

Sanja Duggan stigla je u društvu Fani Stipković i Kristine Bradač. Feminnemka Pamela Ramljak i Antonija Šola stigle su u etno izdanju. Mia Begović, Arijana Čulina, Aleksandra Grdić, Jelena Perčin i Lana Klingor za crveni su tepih odabrale crne kombinacije. Na party su stigli i Davor Meštar, Ines Preindl, Petra Nižetić, Marijana Batinić, Bojan Jambrošić, Žanamari Lalić, Korana Gvozdić, Iva Balaban, Anđa Marić, Nives Ivanković, Ivanka Mazurkijević, Josipa Pavičić i njen zaručnik Nico Berardini.

Trudna Bojana Gregorić stigla je u pratnji supruga Enesa Vejzovića, a odjenula je srebrnu haljinicu. Jelena Veljača odjenula je bež haljinu sa srebrnim detaljima, a crvenim je tepihom prošetala u pratnji supruga Janka Popovića Volarića. Novi fosili na party su stigli "ekipno", a isticala se Sanja Doležal u cvjetnom izdanju. Neven Ciganović s gusarskim povezom na oku stigao je u pratnji Ive Jerković, a Modni mačak Marko Grubnić crvenim je tepihom prošetao u društvu svog "jako dobrog prijatelja iz Londona" Trevora Blackmana.

Pročitajte više