Video: Doris Vrečko i Renata Sopek u bikinijima mamile uzdahe zanosnim tijelima

SINOĆ je u Boćarskom domu u Zagrebu održana revija kupaćih kostima talijanske modne marke Goldenpoint, a modnom pistom su prodefilirala neka od najboljih tijela hrvatske modne scene. Kakva bi to revija bikinija bila da je nije otvorila Jelena Glišić, manekenka sa trenutno najpoznatijom guzom u Hrvata, koja je toliko zasmetala premijerku Jadranku Kosor, da ju je izbacila iz promotivnog spota za hrvatski turizam. Najviše uzdaha okupljenih na reviji svojim su zanosnim tijelima mamile Renata Sopek i Doris Vrečko.

Među onima koji su došli popratiti reviju, našla su se brojna poznata lica. Pjevačicu Ninu Badrić ovog puta nije pratio suprug Bernard Krasnić, uz kojeg je ponovno pronašla ljubavnu sreću. I Mirna Maras je supruga Marija Valentića ostavila kod kuće te se družila s kolegicom s posla. Bez "lošije polovice", zaručnika Nica Berardinija, bila je i Josipa Pavičić Yo, dok je pjevačica Lana Klingor na reviju povela svoju kćer Kiaru. Pjevačica Maja Šuput ni na reviji nije krila koliko je zaljubljena te svog dečka, 40-godišnjeg vlasnika Hemingway lounge barova i restorana, Marija Kovačevića, nije ispuštala iz ruku.

Na reviji su bili i Petra Nižetić, Marijana Batinić, Tamara Roglić, Mara Bratoš, Saša Joka, Viktor Drago, Tihana Harapin Zalepugin, Jelena Perčin, Ivana Šundov, Emilija Bunjac, Iva Gačić, Suzy Josipović, Martina Vrbos, Silvio Marić, Marija Borić, Ivana Delač Đolo, Sandra Vranješ, Martina Podgorski, Alma Premerl Zoko te Petra Maroja.

Pročitajte više