VIDEO Dvogodišnja Mila najveća je frajerica interneta, zbog njenog sarkazma svi umiru od smijeha

Foto: Instagram

DVOGODIŠNJA Mila Stauffer trenutačno je jedna od najvećih zvijezda na društvenim mrežama. Profil mame Katie na kojem ona objavljuje urnebesne snimke svoje kćeri prati skoro dva i pol milijuna ljudi, a Mila se često pojavljuje i na popularnim stranicama poput 9gaga.

Ova preslatka djevojčica redovito priča o "problemima" odraslih te opisuje svakodnevne situacije poput kakvog, mnogo starijeg, ironičara. Od dečki preko ekipe iz vrtića pa sve do tipova u teretani - nema tko se nije našao na Milinoj tapeti.

Kada je njezina mama prvi put objavila snimku Mile, u samo nekoliko dana na Instagramu ju je počelo pratiti milijun ljudi. "Malo je drska i obožava glumiti. Zato snimamo te videe, ona uživa u njima. Čak i ako joj nekad govorimo što da kaže, presmiješno je gledati je. Dvogodišnjakinju s takvom emocijom", ispričala je njezina mama za Fox.

Mila ima starijeg brata i sestru koji joj pomažu pri smišljanju tema, a često je i snimaju. "Smislimo neku temu ili neku običnu situaciju i onda ona kaže neke slatke stvari, a ja joj pomognem dodati još neke riječi da bude zabavnije i smislenije. Pola toga ona smisli, a pola ja", kaže iskreno Milina mama.

Pročitajte više