VIDEO Erekcija uživo: Prsata dvojnica Megan Fox skinula se u emisiji, tipu se digao

Screenshot: YouTube

ZGODE i nezgode sudionika kontroverznog segmenta Naked Dating radijskog showa KIIS FM's The Kyle And Jackie O Show neko vrijeme nisu bile pretjerano zanimljive, a onda se pojavila prsata manekenka koja je mogla birati između dva muškarca, vlasnika takozvanog "dad boda", odnosno tijela koje podsjeća na tate.

Brineta pod imenom Sheera, koja neodoljivo podsjeća na Megan Fox, prihvatila je igru te je voditeljima rekla da želi da se oba muškarca skinu u isto vrijeme.

"Malo je hladno", rekao je jedan od njih pod imenom Mark, kad se trebalo svući. Sheera je pak rekla da je njoj vruće, a kad su se muškarci skinuli vidjelo se da jedan od njih nosi mankini. Potom se djevojka skinula, a njih dvojica nisu mogli skriti svoje oduševljenje. Nakon toga su zaključili da nikad nisu bili sa ženom koja ima bolju figuru od nje.

Sheena je priznala da su njezine grudi djelo plastičnog kirurga, a otkrila je i da je laserom uklonila stidne dlačice. Potom se posvetila pitanju Markovog penisa, a nakon razmjene neduhovitih dosjetki da će on sigurno narasti kasnije, dogodilo se čudo i Markov penis podigao se i narastao.

Dok su se njih dvoje tako zabavljali, neuspješni Adam sa strane je promatrao kako je djevojka s najboljim tijelom koje je vidio golo uživo, ipak izabrala drugog. 

Pročitajte više