VIDEO Fanovi pjevali pjesme Taylor Swift u avionu, ljudi pišu: "Moja ideja pakla"

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Maddison Olsen podijelila je snimku u kojoj je pokazala kako fanovi pjevačice Taylor Swift, poznati kao Swifties, pjevaju u avionu na putu prema Melbourneu, gdje je održala tri koncerta.  

Na snimci se vide putnici u avionu koji mašu rukama u zraku i uglas pjevaju njezine pjesme, a u jednom trenutku pridružile su im se i stjuardese koje su zapjevale preko razglasa. Prizor je snimila i australska televizija.  

@maddisonolsen111 If this isn’t how you commute to the Era’s tour, then I don’t want it #taylorswift #viral #erastouraustralia ♬ original sound - Maddison Olsen

Snimka je postala viralna prikupivši više od 3.3 milijuna pregleda i podijeljene reakcije. Dok su neki u komentarima napisali kako je ovo njihov "let iz snova", drugi baš i nisu bili toliko oduševljeni. 

"Ovo je moja ideja pakla" 

"Moja najgora noćna mora", napisao je jedan korisnik, a drugi se nadovezao: "Ovo je moja ideja pakla." 

"Neću vam lagati, poludio bih na tom letu", "Otvorio bih vrata aviona" i "Izraz lica onog tipa dva reda iza tebe govori sve", samo su neki od komentara. 

Podsjetimo, Swift je u sklopu svoje The Eras turneje održala tri koncerta u Melbourneu pred ukupno 288 tisuća posjetitelja, a jedan je obožavatelj otkrio tajni trik pomoću kojeg je stigla do pozornice.   

Pročitajte više