Video: Farmerica Hana se ljubi i mazi s frendicom na Hvaru

POKLONIKE Farme oduševio je još jedan video koji svjedoči o "razularenom životu" Hane Hadžiavdagić, djevojke koja se voli nazivati "bosanskom Paris Hilton", a priča uglavnom o svojim bundama i životu koji je u njezinoj rodnoj Bosni i Hercegovini daleko iznad prosjeka. Zabavljajući se na Hvaru, Hana se "latila" svoje prijateljice, a Deen i muško društvo zapanjeno su gledali u vesele djevojke i uživali u tulumu na plaži.

Neki su mediji povodom "curenja" videa (dobro, svi znamo da ga je sama dala u javnost jer očito pati od imidža "zločeste djevojke") nazvali i Haninu majku, koja, pak, smatra kako njezina kći nije lezbijka, a tako se ponaša "jer je pomodna". Hana je i na Farmi nastavila u revijalnom tonu, neprestano provocirajući Alex kako je "žarko želi odvesti u krevet".

Hana je na Farmi u nekoliko navrata izrazila gađenje ekipom i atmosferom, ali njezino ponašanje ne odaje da bi uskoro mogla dobrovoljno otići iz showa. Jedna je od mnogih farmera koja ne želi boraviti u istoj prostoriji s Lupinom, a ovih se dana uglavnom drži prijateljice Alex, koja joj je u naletu nježnosti na zaprežnim kolima čak i izmasirala grudi.

M.A.
Foto: Nova TV

Pročitajte više