Video - Finale showa Britain´s Got Talent: Susan Boyle izgubila od plesne skupine

IAKO je objava pobjede Susan Boyle u showu Britain's Got Talent bila tek pitanje puke formalnosti, ta je formalnost nekako izmaknula kontroli jer simpatična debeljuca ipak nije osvojila prvu nagradu. Umjesto nje, nagradu za najtalentiranije izvođače odnijelo je veselo društvo iz plesne skupine Diversity, a Susan je bila odmah iza njih, na drugom mjestu.

Usprkos tvrdnji da nije razočarana i kako smatra da su pobijedili oni koji to najviše i zaslužuju, sa Susan se neće složiti njezini mnogobrojni obožavatelji kojih je u dva mjeseca skupila diljem cijelog svijeta. "Najbolji su pobijedili. Oni su bili prezabavni i želim im sve najbolje", imala je samo riječi hvale za prvoplasirane. Za razliku od Susan, pobjednici su ostali bez riječ. Tvrde kako pobjedu nisu očekivali, što i ne čudi jer nakon pojave Susan Boyle na pozornici samo se o njoj i pričalo. Pobjednike showa sada čeka još jedan težak zadatak. Naime, nakon što su proglašeni pobjednicima, plesna skupina Diversity ima zakazan nastup pred britanskom kraljicom.

Međutim, iako su se okitili prvom nagradom, pobjednici će ostati u sjeni ove provincijalke s glasom operne dive. Fenomen Susan Boyle zaludio je sve. Od običnih gledatelja televizije do glumačkih zvijezda koje su pronašle inspiraciju u ovoj karizmatičnoj 48-godišnjakinji. Ne vjerujemo da je njezin zvjezdani put ovdje stao, ona zasigurno ima još puno toga za pružiti.

 Nastupe svih 10 ovogodišnjih finalista showa Britain's Got Talent pogledajte ovdje.

S.C.
Foto: ITV

Pročitajte više