Video - Goranova majka: Nisam ga vidjela sređenog, u lakiranim cipelama, od pričesti

SINOĆ je u showu "Hrvatska traži zvijezdu" pobijedio Goran Kos. Kos je zaista bio favorit cijele sezone, a Marcela Oroši i sama je bila svjesna da je poraz u finalu lako moguć. Lijepoj pjevačici podršku su došli dati i ravnatelj njezine škole te gradonačelnik Crikvenice. U razgovoru za Index otkrila je da nije razočarana porazom, a glazbom se namjerava baviti i dalje. Otkrila nam je i kako se nosila s puknutom haljinom.

Goran Kos imao kraj sebe majku, čija je podrška njemu najviše značila

Pobjednik Goran Kos kraj sebe je imao svoju majku, ali i veliki broj navijača. Mama Suzana poslije njegove pobjede otkrila nam je kako se teško nosila s njegovim promjenama raspoloženja tijekom showa, ali i vjerovala u pobjedu svog sina. Vidno ganuta, rekla nam je da je na Kosa jako ponosna. Sam pobjednik također je presretan jer se može baviti glazbom, a pokušat će na neki način i pomoći ljudima oko sebe. Na pitanje o ljubavi, Kos se samo nasmijao i rekao da možda nešto i bude od svega.

Ivan Šarić i Ecija Ivušić komentirali svoje voditeljske početke

Ivan Šarić također je prokomentirao pobjednika, ali i svoju prvu sezonu kao domaćina showa. "Zadovoljan sam odrađenim, a prijatelji još uvijek govore da sam im prijatelj, tako da je ok", rekao je Šarić. Prelijepa Ecija Ivušić također je prokomentirala svoj voditeljski prvijenac, ali i prepucavanja s Tonyjem.

Fox: Mačka mi je jela ribu na glavi

Predsjednik žirija često je kritizirao njezine voditeljske vještine, a sinoć nam je to objasnio. Također, komentirao je pobjednika Gorana, kojeg je doveo u showu kao uličnog svirača. Fox je demistificirao svoju sinoćnju zalizanu frizuru govoreći da mu je mačka jela ribu na glavi. S Foxom smo zaključili HTZ-ovu priču, govoreći o njegovim osebujnim komentarima i pobjedniku Foxu. Zabava se nakon finala preselila u jedan zagrebački klub, a u videu provjerite kako je sve sinoć izgledalo.

Pročitajte više