Video - Ines Huskić je u Top 10 HTZ-a: Veliki sam emotivac, ako odem dalje, naviknite se na plač

INES HUSKIĆ je jedna od deset kandidata i kandidatkinja showa Hrvatska traži zvijezdu koja je ušla među deset najboljih. Nakon što je čula da je prošla, Ines je pustila i pokoju suzu, iako se to činilo sasvim u suprotnosti s njezinim stavom. No, zgodna Ines nam je rekla da to za nju nije ništa neobično.

"Ja sa zapravo jako velika emotivčina, unatoč ovoj grubijanskoj pjesmi. Obuzele su me emocije, cijeli dan smo tamo bili, čekali, svi smo se povezali. A najgore je kad se "roštiljaš" na vatrici i čekaš odluku, gledaš hoćeš, nećeš proći. Ako odem dalje, mislim da ću često `pucati`, morat će se svi naviknuti na moje plakanje", rekla je Ines za Index. Dodaje da je do dijela kada se donosi odluka sve bilo sjajno i da su svi baš prava ekipa.

"Najviše će mi nedostajati Frane Brajković. Toliko je talentiran, ne sumnjam za njega da će biti sljedeći Elton John, možda nije za ovakav show, ali ne sumnjam da će jednog dana, ako ništa drugo, pisati moje pjesme", kaže Ines o kandidatu koji je bio jedan od njih petero za koje je show završen. Ines nam je ispričala i što misli o tituli favoritkinje, a razgovarali smo i s ispalim kandidatima.



Daniel je potvrdio kako će sigurno s gitarom doći pjevati pod prozor članici žirija Ivani i već zna koju će pjesmu izvesti. Maja nam je rekla da je uvjerena kako se Romana ne ljuti na nju zbog toga što je rekla da je bila bolja od nje dok Valentina misli da publika ne zna što valja.

Pročitajte više