VIDEO Isprobali smo bojanje jaja pjenom za brijanje - evo kako su nam ispala

Screenshot: Index

AKO STE poput nas i posljednjih ste dana pregledali gomilu videa i pročitali tisuće savjeta kako ovog Uskrsa obojiti pisanice, vjerojatno ste primijetili da svi spominju bojanje jaja pjenom za brijanje. Čini se lako, a po fotografijama kojima su objavljene u člancima o tom načinu bojanja pisanica, rezultati su savršeni.

No fotografije ponekad varaju. Stoga smo u suradnji s YouTube kanalom Home Factory odlučili provjeriti što se dogodi kad to probamo sami kod kuće.

Kao što možete vidjeti, postupak je lagan, no morate se pripremiti na to da ćete umrljati prste. Ako želite da vam boje na pisanicama budu još intenzivnije, prije bojanja pjenom izbijelite ih. Kako se to radi pogledajte u ovom videu.

Home Factory je YouTube kanal iz Hrvatske nastao 2015. godine, a na njemu se mogu naći sadržaji za djecu, razni uradi sam projekti, poneki jednostavni recepti i dosta ideja za ekološke i zdravije proizvode koje svi vrlo lako mogu napraviti i kod kuće.

Iako je pokrenut bez ikakvih očekivanja, kanal je pomalo počeo stjecati popularnost u zemljama regije, a onda i šire.

"To je bio poticaj da i dalje nastavimo sa izradom videa razne tematike i za široku publiku. Ideje za videa dijelom dolaze i od pretplatnika koji sami predlažu teme", ističu.

Pročitajte više