VIDEO Izludjela bi i Markićku: Desničari su je obožavali, a onda je rekla jednu "krivu" stvar

Foto: Instagram

KONZERVATIVNA komentatorica društvenih pojava Tomi Lahren do daljnjega se neće vratiti na svoj posao na The Blazeu, javlja New York Post.

Ova 24-godišnjakinja proslavila se svojim brzo izgovorenim, ljutitim tiradama o crncima, izbjeglicama i ukratko svima koji su drugačiji od većine. Kao što se može očekivati, njenim gledateljima nije smetalo nazivanje izbjeglica silovateljima ili deračina na crnce, no čim je rekla nešto protiv njihovih uvjerenja, postala je nepoželjna.

Konkretno, Lahren je prošlog tjedna izjavila da podržava pravo žena na odluku o pobačaju. Iako je najprije suspendirana na tjedan dana, kasnija izvješća tvrde da je suspenzija trajna. Ugovor s mrežom traje joj do rujna, no sve je više njoj bliskih izvora koji tvrde da odlazi i prije toga.

"Ja sam za limitirane ovlasti vlade. Ne govorite mi što da radim s oružjem, ali ni što radim sa svojim tijelom", rekla je u emisiji The View te zaradila pljesak, a potom i suspenziju.

Mnogi je nazivaju licemjerkom i podsjećaju da je prije samo tri mjeseca aktiviste koji se zalažu za pravo na pobačaj nazivala ubojicom djece. Iako se od suspenzije nije javno oglašavala, mnogi su u njenim tweetovima našli odgovor na situaciju u kojoj se našla.

"Nikad ne radite ništa iz zavisti, ljubomore i nesigurnosti. Budite igrač, onaj koji želi dobro i želi nešto postići", napisala je. 

Pročitajte više