Video - Jelena Rozga: Možda otputujem do Venecije s nekim posebnim, zaljubljena sam

JELENA ROZGA danas je za Index dala intervju na zagrebačkom Jarunu. Najavila nam je svoj prvi solo koncert u Zagrebu, točnije u Ciboni. Koncert se održava 15. travnja, a Jelena se nada da će se ponoviti njezin uspjeh koji je nedavno napravila u Splitu. Šarmantna Splićana ispričala nam je sve o svom glazbenom putu, koji traje već petnaest godina. Oduvijek je obožavala Magazin, pa su joj se snovi ostvarili kada je sa sedamnaest godina ušla u tu grupu. "Od sedme godine plešem balet, i to je rad i disciplina, ruska škola. Nikad nisam popila kap alkohola, zapalim tek cigaretu tu i tamo", rekla nam je Jelena, koju nikakva slava nije promijenila.

Težak put do uspjeha

"Doživjela sam i lijepe i ružne stvari u ovom poslu. Kada dođeš i nemaš niti pedeset ljudi ispred sebe", rekla nam je misleći pri tome na početke svoje solo karijere. "Nisam znala što me čeka, kretala sam od početka te 2006. godine. Bilo je koncerata na kojima je bilo jako malo ljudi. Moj prvi je bio stvarno debakl, to mi je teško palo. Plakala sam cijelu noć poslije tog koncerta", otkrila nam je Rozga koja se ipak odlučila boriti. Smatra da je pjesmom "Gospe moja" iz 2007. godine, njezina karijera krenula uzlaznom putanjom.

Kada je čula "Bižuteriju", znala je da je dobra, ali nije očekivala da će biti toliki hit. Titulu "kraljice estrade" i dalje ne želi jer se smatra normalnom osobom. "Normalna sam, radim, pripremam se za koncert, radim punom parom. Puno je snimanja i intervjua i sve je to divno, ali fale mi prijatelji i obitelj, Split", rekla nam je o sebi. "Možda poslije koncerta odem na dva, tri dana u Veneciju. Meni je ustvari bina odmor. U Veneciju ću ići s nekim, neću sigurno sama. To je netko poseban", rekla je Jelena, odlučna da ostane diskretna kada je u pitanju njezin privatni život. Osim toga, ispričala nam je otkud njezino blisko prijateljstvo s Joletom te nam nabrojala svoje najveće mane. Najdraže vlastite pjesme su joj "Ona ili ja" te "Ožiljak", a kome ih je posvetila, nije nam htjela otkriti. Za kraj nam je Jelena otkrila svoje planove za budućnost.

Pročitajte više