VIDEO Jesu li pretjerali? Podvalili djetetu pa ih optužili za zlostavljanje

Screenshot: YouTube

BLOGER Mike Martin i njegova žena Heather imaju svoj YouTube kanal Daddyofive na kojem često objavljuju snimke u kojima smišljaju razne podvale za svoju djecu da bi nasmijali i privukli gledatelje.

Par ima petero djece, a njihov najmlađi sin, 9-godišnji Cody, često je glavna meta njihovih podvala. Na svom kanalu imaju preko 750.000 pretplatnika no zadnjim su videom digli veliku prašinu i razbjesnili obožavatelje.

Naime, bračni par odlučio je zaprljati tepih tintom i optužiti Codyja. 9-godišnjak se počeo braniti i vikati da nije to napravio, a uskoro se u raspravu umiješao i njegov stariji brat Alex. Nakon duhovitog početka, uslijedila je vika i psovanje roditelja koje je šokiralo obožavatelje. Mnogi su ih optužili za zlostavljanje djece zbog čega su ubrzo obrisali i maknuli video s YouTubea.

Samo jedan dan nakon objave ovog videa, objavili su drugi u kojem objašnjavaju da se radilo samo o šali te da je sve namješteno. Dodao je da su mnogo od tih šala smislila njihova djeca te da nisu htjeli otkriti da je sve namješteno da ne izgube svoje obožavatelje. Izjavio je da ih svi napadaju i da im je jako teško u ovim trenucima. "Naši su životi u opasnosti, dobivamo prijetnje smrću, a sve zbog namještenog videa", rekao je Mike. Na kraju su poručili gledateljima da će promijeniti svoj "stil" snimanja videa.

 

Pročitajte više