Video - Jolie objavila snimku u spomen na majku: Šestogodišnja Angie s obitelji na plaži

ANGELINA JOLIE postavila je na Youtube snimku nazvanu "Majci s ljubavlju", kojom želi obilježiti sjećanje na svoju majku koja je umrla od raka 2007. godine.

Glumica i njen brat James ovom su gestom željeli obilježiti treću godišnjicu smrti svoje majke Marcheline Bertrand. "Nedostaješ nam mama. S ljubavlju, Angelina i James", stoji u potpisu videa koji prikazuje snimku njihovog obiteljskog ljetovanja na Havajima 1981. godine. "Jedno mjesto koje je Marcheline osobito voljela, bili su Havaji. Tamo je stekla mnogo lijepih obiteljskih uspomena", piše na početku snimke.

Jon Voight demantirao glasine o raspadu Brangeline

Angelina je nekoliko puta isticala kako je bila vrlo bliska s majkom te da ju je njena smrt teško pogodila. S ocem, glumcem Jonom Voightom, već godinama ne komunicira, no on se svejedno osjetio ponukan komentirati napise o raspadu Brangeline. "Gluposti. To je sve izmišljeno", rekao je Jon Voight za Access Hollywood. Mnogi su mediji posljednjih dana izvijestili o prekidu veze slavnog para, no oni su, unatoč izvještajima iz "pouzdanih izvora", i dalje skupa te odlučno demantiraju glasine o raspadu veze.

Pročitajte više