Video: Katy Perry, My Chemical Romance, Foo Fighters i drugi zahvalili se Freddieju Mercuryju

PJEVAČ grupe My Chemical Romance u ponedjeljak objavio je video koji je posvetio Freddieju Mercuryju povodom njegovog rođendana. Legendarni pjevač grupe Queen rođen je 1946. godine, a danas bi mu bio 65. rođendan. "Svi već vjerojatno znate koliko je Queen važan bend. Oni su grupi My Chemical Romance vjerojatno najvažniji bend. Freddie Mercury za bas je najvažniji pjevač dok smo odrastali. tu sam da mu poželim sretan 65. rođendan od svih iz grupe My Chemical Romance te da ovim putem poručimo koliko nam nedostaje i koliko ga volimo", rekao je Brian May.


Svoj doprinos dao je i basist grupe Foo Fighters, Taylor Hawkins koji je izjavio: "Freddie, nedostaješ nam i volimo te. Dugujem ti sve, tvoj koncert je bio prvi koncert koji sam ikad vidio uživo i od tada lovim svoj san. Dugujem ti to".
Pjevačica Katy Perry u svom videu je rekla kako ju je Freddie inspirirao i kako ne bi danas pjevala da nije bilo njega.
I pjevač grupe Smashing Pumpkins, Billy Corgan dao je svoj doprinos. Izjavio je: "Volio bih da pjevam u pola dobro kao što je on. Bio je glazbeni vizionar i toliko me inspirirao u životu".
Patrick Stump iz Fall Out Boyja pak smatra kako je Freddie utjecao na stvaranje suvremenog popa te dodao kako misli da bi Freddie bio sretan da vidi sve ovo danas te snažan utjecaj koji je ostavio iza sebe.

Pročitajte više