Video: Kontroverzni "Bruno" upao na zagrebački Dreft Fashion Week

JUČERAŠNJE otvorenje Dreft Fashion Weeka obilježilo je šarenilo španjolske dizajnerice Agathe Ruiz de la Prada, sedmero domaćih dizajnera te skandal koji je izazvao hrvatski Bruno. Odjeven u ružičasti kombinezon s umjetnim bradavicama i leopard tangama u kojima je bio dildo, Bruno je priredio spektakl. Pozirao je poput manekenke i koketirao s publikom.

Ipak, cijelo iznenađenje nije dugo trajalo s obzirom da su ga nabildani redari maknuli što dalje od pozornice i bliceva fotoaparata. Naime, iako ovo zvuči kao šala, iznenađenje na tjednu mode je zapravo bila promocija filma "Brüno". Scenarist i glavni glumac Sacha Baron Cohen koji se hrvatskoj publici predstavio prije dvije godine svojim likom Borata i koji je za isti nominiran za Oscara, ove se godine vraća u liku austrijskog gay modnog stilista koji kreće predstaviti svoj novi show u Americi.

Cohen je unio pomutnju i na prošlosezonskom Milanskom tjednu mode

Komičar Sacha Baron Cohen je unio pomutnju na prošlosezonskom Milanskom tjednu mode kad se usred revije Agathe Ruiz de la Prade u crnom ogrtaču popeo na modnu pistu i poput ostalih manekenki prošetao gore - dolje. Tamošnji policajci su odmah djelovali, zaskočili komičara i glumca te ga priveli i u policijskoj stanici satima ispitivali. Ovaj ih je u početku zezao, a onda kad su napokon otkrili njegov identitet, Cohena su pustili na slobodu. Ista scena ponovljena je i u filmu koji će u hrvatskim kinima zaigrati 10. srpnja.

A.M.
Foto: Borna Čavrag (Index), Neja Markičević (Cropix), Blitz

Pročitajte više