Video - Krv, suze i masnice: Severina odglumila zlostavljanu ženu

IAKO nije tipični spot, video koji je tijekom Severininog beogradskog spektakla korišten kao koncertna pozadina za pjesmu "Muškarcu samo treba kurva" šokirao je okupljenu publiku. Arena je na trenutak utihnula, čuli su se samo stihovi pjesme. Riječ je o video materijalu u kojemu Severina glumi zlostavljanu ženu, izranjavanu i bespomoćnu. Režirao ga je i snimio Darko Drinovac, koji je s pjevačicom već surađivao na projektima vezanim uz aktualni album "Zdravo Marijo", na kojemu se nalazi i spomenuta pjesma.

Pjesmu "Muškarcu samo treba kurva" sama je Severina često isticala kao jednu od najdražih. Napisao ju je Goran Bregović, a sadrži i glazbenu pratnju Najboljih hrvatskih tamburaša. "Ovo je pjesma za sve žene koje su bile zlostavljane, za sve one koje su razočarane, za sve one koje su imale neke tuge svoje. I ovo je pjesma za muškarce koji to nisu", izjavila je pjevačica prilikom izvođenja pjesme na koncertu koji se prošle godine održao u zagrebačkom Domu sportova.

U Beogradu je prikazan dio videa, a u potpunosti je objavljen na stranicama Severininog fan kluba SeveFunClub.com na zahtjev brojnih obožavatelja. Najavljeno je da će na svim budućim koncertima pratiti pjesmu.

Pročitajte više