Video - Lea Biljman: Nema ljubomore među manekenkama!

MLADA Indexova manekenka na ovogodišnjem Dreft Fashion Weeku, Lea Biljman, nakon završetka modne manifestacije blista od sreće. Zašto? Nosila je dobre revije, a dojmove oko cijele situacije je podijelila s nama. "Super mi je bilo, iako to nije prvi put da nosim Fashion Week. Ipak, super sam se osjećala, kao da sam sama na pisti", govori nam mlada Zagrepčanka. "Malo mi je žao što nisam nosila Aragovićevu reviju jer sam bila zauzeta s drugima, a on uvijek ima posebne i neponovljive frizure i make up, ali pogledala sam je i bila oduševljena. Stvarno je super, a i proglašen je najboljim dizajnerom Fashion Weeka, što valjda nešto govori", priča nam Lea.


Ipak, Lea se u manekenstvu profesionalno ne vidi. "To mi je više kao hobi, od toga mogu zaraditi za džeparac, ali ne i živjeti", smatra Lea. "Sljedeće godine planiram diplomirati pedagogiju i anglistiku, a nakon toga upisujem još jedan fakultet. Samo me nemojte pitati koji, jer još uvijek nisam odlučila. Vjerujem da će mi obrazovanje, a ne ljepota, osigurati budućnost", priča nam Lea koja je u svoju budućnost već počela ulagati, pa tako osim skore diplome na fakultetu, "u džepu" ima već četiri strana jezika.


Ali, moda je ono što Leu u slobodno vrijeme jako veseli. "Fashion Week me stvarno razveselio, sve je bilo super. Organizacija besprijekorna, modeli potpuno nosivi, gotovo uopće nije bilo konceptualnih revija, a cure s kojima sam radila su super. Većinu ih poznajem od prije, sve su lijepe i dobre, i među njima nema nikakve ljubomore", osvrnula se Lea na gardu naših poznatih manekenkica.

Muku muči sa šopingom

Također, Lea nam je priznala da joj se često događa da muku muči sa šopingom, i da ponekad jednostavno ne može naći ono što nju zanima. "Pratim modu kao i svaka žena i potpuno sam slaba na cipele i torbe. Ali kad je odjeća u pitanju uopće ne pratim trendove. Ako je nešto u trendu a meni se ne sviđa, nema šanse da to kupim i obučem", priča nam. "Ponekad znam satima ili danima obilaziti dućane u potrazi za savršenim komadom koji redovito nikad ne nađem već ga dajem sašiti", priznaje.

"Ne pratim slijepo modne trendove"



Lea nam je priznala i da gušta u čitanju modnih časopisa za koje smatra da su se u zadnje vrijeme pokvarili. "Modni časopisi više nisu raznovrsni kao prije, u svima su iste slike, isti članci... Ali, čitam ih ja i dalje. Ne pratim trendove slijepo, oblačim se kako kad; jedan dan sam u poderanim trapericama i starkama, a već drugi elegantna i u visokim petama, nema pravila. Oblačim se onako kako se taj dan osjećam", priznaje.

Klonovi napadaju!

A priznaje nam Lea što joj kod nas Hrvata po pitanju mode ide jako na živce: "Grad je pun istih cura, odjevenih 'po trendu', jednakih, s umjetnim noktima i ekstenzijama. Primjećujem da Hrvatice vole pratiti trendove i kupovati svakakve novotarije. Smatram da većina Hrvata živi iznad svojih mogućnosti i da trenutno nije vrijeme za kupovanje krpica", zaključuje lijepa Lea.

Leu Biljman smo uvrstili i u izbor za najljepšu Hrvaticu, a ako vam se ova 21-godišnja ljepotica sviđa, svoj glas joj možete dati ovdje!

Pročitajte više