Video - "Mister simpatičnosti" HTZ-a: Tražim curu, ali stariju od 18 godina

JOŠ JEDAN kandidat showa "Hrvatska traži zvijezdu", Dario Stojanović, izdvojio se od ostalih kandidata svojim vedrim karakterom te je čak prozvan Misterom simpatičnosti druge sezone RTL-ova showa. Za razliku od Borisa Rogoznice, koji je slomio mnoga srca kada nam je rekao da je u sretnoj ljubavnoj vezi, Dario je "friško" slobodan i nada se da će možda baš uz pomoć HTZ-a pronaći novu ljubav.

Simpatični 19-godišnjak iz Osijeka, za kojeg je Tony Cetinski rekao da mu "pjevanje nije loše", glazbom se počeo baviti u osnovnoj školi, kada su glazbeni showovi počeli nicati kao gljive poslije kiše. Osim u Showtimeu, u kojem se proslavila Franka Batelić, Dario je bio pozvan da sudjeluje u Operaciji trijumf, ali zbog brojnih obveza morao je odbiti tu priliku.


"Nisam mogao sudjelovati u tom showu jer sam taman bio maturant, morao sam učiti, ići u školu", rekao nam je Dario koji već dvije godine svira u bendu "Round about". "Bend postoji već sedam godina, ja u njemu pjevam već dvije", otkrio nam je Dario. Osim strane glazbe, koju preferira, Dariju se sviđaju i domaći izvođači poput Gibonnija, Majki ili Urbana.

"Poznajem Zokija i dobri smo si, ali mislim da nismo ni slični"

S obzirom na izgled, ali i sličan ukus glazbe, Darija mnogi uspoređuju s prošlogodišnjim finalistom Zoranom Mišićem, dok on osobno tvrdi da sličnosti između njih dvojice Slavonaca zapravo i nema. "Poznajem Zokija i dobri smo si, ali mislim da nismo ni slični. Glasovne sposobnosti su nam različite, pjevamo drugačiju vrstu glazbe, potpuno smo različiti", tvrdi Osječanin koji poručuje gledateljicama da traži curu.

Naime, s obzirom na to da je prije nešto više od mjesec dana prekinuo ljubavnu vezu, Dario nam je rekao da možda baš uz pomoć HTZ-a pronađe novu djevojku. "Ne primam maloljetnice, u obzir dolaze samo one starije od 18 godina", našalio se "Mister simpatičnosti" koji je počašćen titulom koju je dobio.

Pročitajte više