Video: Nabrijani automobili i mokre ljepotice napustili Veliku Goricu

VATRENI vikend u Velikoj Gorici osigurala je 402 Street Race utrka, ali i neizostavne 402 Street Race hostese. Dva dana nabrijanih automobila i ljepotica pružili su dobru zabavu svim posjetiteljima koje vrućina nije omela. Cure su imale pravi lijek za visoke temperature: polijevanje ili pranje automobila, bitno je samo da je sve mokro i puno vode, na veliko zadovoljstvo okupljenih muškaraca. Za titulu najljepše u 402 Hot Models Contestu, ove se godine natječe 30 djevojaka, a tri finalistice biraju direktno gledatelji putem glasanja na Indexu.

Čiji je automobil bolji i ljepši?

Gorica je pružila priliku i svima onima koji vole brzu vožnju i svoje ljubimce da se dokažu. Osim što je ponovno otvorena klasa 16+, gdje mogu se natjecati svi vozači koji prijeđu 402 metra u vremenu od 16 do 16.999 sekundi, organizatori su priredili i mnoga iznenađenja, kako za posjetitelje, tako i za natjecatelje, a najbolji su pored pehara, dobili i novčane nagrade.

Palile su se gume, pokazivale prerade na automobilima, interijer, eksterijer, a u pauzama između utrka publiku su zabavljali akrobatski nastupi na motociklima "Moto Stunt Show". Bila je to jedna od najvažnijih i najvećih utrka u sezoni.

I.M.L.
Foto: Goran Perešin
Video: Ivan Teskera

Pročitajte više