VIDEO Najuvrnutije scene: Beyonce razbila kameru, Rihanna se izmakla da je Drake ne poljubi

Screenshot: YouTube

DODJELA MTV VMA nagrada svake godine iznjedri nekoliko trenutaka nakon kojih publika u dvorani i pred malim ekranima nekoliko trenutaka pokušava shvatiti što se to dovraga dogodilo i zašto.

Iako je show prošle godine bio daleko uvrnutiji jer ga je vodila Miley Cirus, ni ove godine nije nedostajalo čudnih trenutaka.

Kanyeu Westu opet je netko dopustio da govori. Tako smo doznali da je on Kanye West i osjeća se odlično kad to kaže, posebno ove godine.

"Iako je 'Famous' izgubio od Beyonce, ne mogu biti ljut, uvijek želim da Beyonce pobijedi", aludirao je na incident s Taylor Swift s kojom je i dalje u javnoj svađi.

Onda je počeo malo o bivšima.

"Vidim te, Amber. Moja je žena gangster, što ne može reći puno partnera o svojim djevojkama", rekao je dok se Kim Kardashian smješkala.

Drake je iskoristio priliku i na pozornici izjavio svoju ljubav Rihanni, a nakon što joj je predao nagradu pokušao ju je javno i poljubiti. Ona se izmakla, a scena je bila prilično neugodna.

Apsolutna vladarica dodjele bila je Beyonce, koja je kući ponijela najviše nagrada, ali i odradila najhvaljenije nastupe. U jednom od njih je bijesno razbila kameru palicom za baseball.

Ariana Grande i Nicki Minaj odlučile su izazvati buru pa su na kraju svog nastupa simulirale oralni seks.

Jimmy Fallon, koji je vodio dodjelu nagrada na pozornicu je došao sa srebrnom kosom poput Ryana Lochtea, a onda je baš poput plivača nastavio s lažima pa je ispričao da je radio s Beyonce limunadu te da je zaslužan za sve spotove koji su niminirani za video godine.

via GIPHY

Pročitajte više