Video: Nakon seksa u Big Brotheru, Nemeš izbjegava Marijanu



DOK SE stanari na otpadu sunčaju i uživaju lijepom vremenu, stanari u Big Brother kući vježbaju svoje tjedne zadatke. Tako je Lester tijekom dana prohodao na štulama, a u tome su mu pomogli Bojana i Nikola. Marijana, Mila i Tamara također su vježbale svoje točke dok je Slavica uz Marijaninu pomoć pripremala ručak. 


Radašin zavodi žene masirajući ih

Radašin tvrdi kako on voli žene, a žene vole njega. Stoga je izmasirao Milu. Za tim primjerom poveo se i Milan pa je izmasirao Tamaru koja mu se sve više i više sviđa.

Soraja skuhala kupus za ručak

Soraja je odlučila napraviti ručak stanarima na otpadu, a nakon sinoćnje svađe s Duškom danas se  ipak pomirila s njim. On joj je pomagao oko kuhanja kupusa dok su ostali nastavili uživati u suncu. Kasnije su se dobacivali lopticom kako bi razbili dosadu.



Nemeš izbjegava Marijanu, shvatio kako je Bojana njegova simpatija?

Iako je tijekom bio četvrtka malo opušteniji nego tijekom srijede, Nemeš i dalje izbjegava Marijanu. Ona također izbjegava njega pa dan provodi u dnevnoj sobi te vježba za zadatak izbjegavajući s ostalim stanarima razgovarati o "igrama pod plahtom" koje su se dogodile nakon tuluma. Nemeš je odlučio pomagati Bojani oko zadatka. Ne skriva svoje simpatije prema njoj.

Tijekom dana na YouTubeu je objavljen i video "igre" pod plahtama između Nemeša i Marijane. Vidljivo je kako mu ona govori da je imao priliku te je ona čekala da je iskoristi, ali se, kako je rekla, usrao, na što joj je odgovorio da on nema što izgubiti već je mislio na nju. Ona je to izignorirala i nakon nekoliko trenutaka našla se s njim pod plahtom u "žlica" položaju.

Pročitajte više