VIDEO Nova hrvatska Miss Universe: "Cvijeće s izbora odnijela sam majci na grob"

Foto: Luka Šangulin/Index

NOVA Miss Universe Hrvatske Shanaelle Petty na izbor se prijavila jer je na prvom izboru 1997. godine sudjelovala njena pokojna majka.

"Kad sam pobijedila počela sam plakati jer sam se sjetila mame i znam da bi bila ponosna na mene danas. Kad sam došla kući u Slavonski Brod odnijela sam cvijeće koje sam dobila na izboru kod nje na groblje", rekla je za InMagazin.

Podsjetimo, Shanaelle je prvi intervju dala odmah nakon pobjede za Index, kad nam je otkrila da su se njena majka, podrijetlom iz Slavonskog Broda, i otac upoznali u Americi. Kako je njen otac vojno lice, mnogo su se selili.

"Moj tata je američki vojnik pa sam se jako puno selila kad sam živjela s njim. Mislim da smo se selili 11 puta do sada, po Americi i Europi. Živjela sam kod bake i dide kad je tata morao ići u Kuvajt i Irak te tu išla u školu i sve morala učiti sve ispočetka", rekla nam je.

Da su jako povezani svjedoči činjenica da je tata bio u publici u studiju HRT-a, kao i sestra te baka i djed koji su joj mahali kad je ponijela krunu. Manekenstvo je ne zanima, već bi voljela u budućnosti baviti se nečim vezanim uz matematiku i fiziku. 

Pročitajte više