VIDEO Obišli smo zagrebački Advent i našli lokacije koje zbilja ne smijete zaobići

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Turistička zajednica grada Zagreba

ZIMSKE radosti ne moraju biti samo na snijegu. Sreća se može pronaći i u obilasku grada koji je obukao svoje najljepše ruho – ono adventsko. Pogledajte video i uvjerite se sami.

Mnogo je zanimljivih lokacija koje vrijedi posjetiti, a ovo su najbolje među njima.

Jedna od najljepših lokacija nalazi su u samom srcu grada, na Trgu bana Jelačića koji je za ovu priliku pretvoren u pravu zimsku bajkovitu kulisu. Prilika za fotkanje s prijateljima ima na pretek.

Na Mažurancu počinje i završava svaki zimski bal, bilo da volite plesati sami ili s dragim osobama. Svake večeri ondje možete zaplesati pod zvijezdama i uz živu glazbu.

Ljubitelji klizanja ne zaobilaze klizalište s najljepšim pogledom - Tomislavac. Bez ovog doživljaja zima u Zagrebu ne bi bila potpuna.

Najmlađima će se sigurno svidjeti čarobna ledena bajka na Ribnjaku, a raspjevanim dušama Advent pod Lanternom, gdje se mogu pridružiti i pokazati svoje umijeće.

Osim toga, Advent u Zagrebu nudi još pregršt događaja za sve generacije, pa čak i kućne ljubimce. Manifestacija traje od 2. prosinca do 7. siječnja, a raspored i više informacija možete pronaći ovdje.

Bez obzira na to jeste li ljubitelj klizanja, plesanja ili samo dobre atmosfere, na Adventu u Zagrebu svatko može naći nešto posebno i stvoriti tople uspomene.  

Foto: Index Video

Sponzorirani sadržaj donose Index i Turistička zajednica grada Zagreba u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više