Video: Obožavatelj Lakersa Lil´ Wayne posvetio pjesmu Kobeu Bryantu

POZNATI američki rapper Lil Wayne, pravim imenom Dwayne Michael Carter Jr., posvetio je svom idolu Kobeu Bryantu glazbeni hit kojim slavi njegovu košarkašku vještinu. Strastveni navijač Los Angeles Lakersa, ali također i hokejaša Boston Bruinsa, odnosno američke football-momčadi Green Bay Packersa, snimio je pjesmu koju je jednostavno nazvao “Kobe”.

Lil' Wayne u pjesmi provocira LeBrona

U tekstu se oduševljava majstorstvom 31-godišnjeg košarkaša te mu tepa da je "kralj", što je definitivno provokacija nadimku LeBrona Jamesa kojeg zovu The King. 27-godišnji Lil Wayne je jedan od najpopularnijih protagonista američke hip-hop scene u ovom trenutku. Snimio je već devet albuma i prodao milijune kopija. Glumio je u filmovima, snimao reklame za Nike i Gatorade, a redovito piše sportsku kolumnu za ESPN.

Kobe Bryant je nakon druge pobjede u finalnoj seriji nad Orlandom u Staples Centeru na putu ka svojem četvrtom prstenu NBA prvaka, prvome otkako mu u klubu nema Shaquillea O'Neala, s kojim je pod obručima osvojio prethodna tri. Singl će samo dodatno pomoći njegovoj slavi.

Totalsport/A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više