VIDEO Od uspješne holivudske ljepotice do beskućnice: Bondova djevojka završila na ulici

Screenshot: YouTube

LANA WOOD, sestra jedne od najvećih holivudskih diva Natalie Wood danas živi životom beskućnice.

Javnost pamti Lanu kao Bondovu djevojku Plenty O'Toole u filmu "Dijamanti su vječni" iz 1971. godine. Lana i njezina sestra nekad su bile holivudska krema, a danas 71-godišnja glumica živi u hotelskoj sobi nedaleko od Los Angelesa s kćeri Evan, zetom, tri unuka i dva psa. "Djeci je najteže, nemaju nimalo privatnosti", rekla je Wood za Inside Edition.

U njihovu improviziranu kuhinju stanu samo grickalice i voda. Naime, kuhanje je zabranjeno u hotelu pa se većinom hrane fast foodom, a glumica je priznala i da odjeću uzimaju u Crvenom križu. Kad ju je novinar pitao što se dogodilo i kako je završila kao beskućnica, rekla je: "Stvarni život".

Lana je sa svojom obitelji nekoliko godina živjela u iznajmljenoj kući u Kaliforniji, a kad si je više nisu mogli priuštiti morali su odseliti. Nisu imali nikoga da ih primi te su završili na ulici. Njezinoj financijskoj krizi nisu pomogli ni visoki liječnički računi njezine bolesne kćeri.

"Kao da vam je netko izmaknuo tepih pod nogama", opisala je svoju situaciju. "Teško je nositi se s tim", dodala je. Glumica je rekla da je Natalie može sada vidjeti da bi bila "jako tužna i popravila njezine probleme".

Lana još uvijek traži odgovore od Roberta Wagnera, bivšeg muža njezine tragično preminule sestre koja se utopila 1981. godine. On niječe sve optužbe, a sud ga je proglasio nevinim.

Lanin prijatelj pokrenuo je kampanju na stranici GoFundMe za prikupljanje donacija za njezinu obitelj. Do sad su skupili više od 6000 dolara i nadaju se da će prikupiti dovoljno da si mogu kupiti novi dom.

Pročitajte više