VIDEO On je slijep i ne može bez nje, a ona ga vodi i obožava - nedostaje im samo jedno

Screenshot: YouTube

STEVIE ima 13 godina, a Goga je godinu dana mlađa. Da su ljudi, bili bi već debelo u mirovini. No, Stevie i Goga su psi, štićenici pulske Udruge Snoopy, koji svoje penzionerske dane provode u boksu azila, tješeći se međusobno.

Već samim time ovo bi bila samo još jedna tužna pseća priča kakvih ima na tisuće po Hrvatskoj, da Stevie i Goga nisu još malo posebniji od ostalih četveronožnih parova.

Stevie je naime slijep i ne može nikamo bez Goge, a Goga je njegov vodič i njegova najvjernija prijateljica. Jedno bez drugog ne mogu zamisliti dan - ljubav je to na kakvoj bi im pozavidjeli i mnogi ljudi.

Goga i Stevie dijele dom u azilu, a jedino što im još nedostaje za posljednje godine njihova života je topli kutak, ruka za maženje i malo ljubavi čovjeka koji će biti samo njihov. Tako malo, a za njih sve na svijetu. Hoće li to uspjeti dobiti na vrijeme?

Oni koji žele i mogu pomoći Gogi i Stevieju, ali i ostalim štićenicima udruge, mogu se obratiti volonterima putem Facebook stranice Udruge Snoopy.

Pročitajte više