VIDEO Ovaj intervju otkrit će vam zašto je Shanaelle morala postati hrvatska Miss Universe

Foto i video: Luka Šangulin/Index

"BAVIM se sportom, obožavam matematiku i fiziku i htjela bih biti fizičarka 'kad narastem'. Vrlo sam visoka, što ste vidjeli. Volim kreativne stvari i ne volim kad mi je dosadno", ukratko se za Index predstavila nova hrvatska Miss Universe, 19-godišnja Shanaelle Petty iz Slavonskog Broda.

Svjesna je i sama da je "malo drugačija missica" od onih na koje su Hrvati naviknuli.

"Da, visoka sam", našalila se, a potom ozbiljno nastavila: "Imam kovrčavu kosu, malo sam tamnije puti. Tata mi je Amerikanac iz Kalifornije, Afroamerikanac, i dobila sam malo boje od njega... Mama mi je iz Slavonskog Broda, upoznali su se u Kaliforniji i bili 'highschool sweethearts'. Sad sam čak bijela, preko ljeta jako pocrnim... Eto tako, malo sam drugačija", rekla nam je.

Tata Amerikanac, mama Hrvatica, a Shanaelle nije rođena ni u jednoj od tih zemalja, već u - Njemačkoj.

"Moj tata je američki vojnik pa sam se jako puno selila kad sam živjela s njim. Mislim da smo se selili 11 puta do sada, po Americi i Europi. Živjela sam kod bake i dide kad je tata morao ići u Kuvajt i Irak te tu išla u školu i sve morala učiti sve ispočetka", rekla nam je.

Da su jako povezani svjedoči činjenica da je tata bio u publici u studiju HRT-a, kao i sestra te baka i djed koji su joj mahali kad je ponijela krunu.

Razlog zbog kojeg se prijavila na izbor zaista je poseban. Naime, na prvom izboru prije 21 godinu sudjelovala je njena mama.

Što nam je lijepa Shanaelle još rekla, pogledajte u videu.

Pročitajte više